Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:158270
 
Author:
Evaluation:
Published: 31.10.2005.
Language: Latvian
Level: Elementary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Ar zupām var iesākt pusdienas, tās var arī pasniegt pusdienu galdā pēc aukstajām uzkodām.
Zupu gatavošanai var izmantot:
Kartupeļus
Dārzeņus
Putraimus
Pākšaugus
Miltu izstrādājumus
Gaļu
Zivis u.c.
Zupās biezās un šķidrās attiecības parasti ir 1/3:2/3, bet tās var būt arī biezākas.
Sāli un garšvielu daudzums receptēs nav norādīts. Vienam litram zupas paredz:
Piparus un citas garšvielas – 0,1 g,
Lauru lapas - 0,04 g,
Sāli – 6 – 10 g. ( mazāk sāls liek piena, kā ari biezeņzupām.
Zupu var iedalīt pēc:
Pasniegšanas temperatūras,
Gatavošanai izlietotā šķidruma
Gatavošanas tehnoloģijas…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register