Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
21,48 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:714371
 
Evaluation:
Published: 31.05.2022.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 25 units
References: Used
Time period viewed: 2016 - 2020 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  ANOTĀCIJA    2
  ANNOTATION    3
  IEVADS    6
1.  LITERATŪRAS APSKATS    8
1.1.  Ražošanas process ēdināšanas uzņēmumos    8
1.2.  Ražošanas posmu analīze    14
1.2.1.  Izejvielu sagāde    14
1.2.2.  Pieņemšana un uzglabāšana    16
1.2.3.  Izejvielu pirmapstrāde    19
1.2.4.  Galīgā apstrāde    19
1.2.5.  Ēdienu izsniegšana    20
1.2.6.  Atkritumu apsaimniekošana    21
1.3.  Ražošanas telpas un to tehnoloģiskais nodrošinājums    23
1.3.1.  Izejvielu pieņemšana un uzglabāšana    27
1.3.2.  Izejvielu pirmapstrāde un galīgā apstrāde    29
1.3.3.  Palīgtelpas    32
2.  PĒTIJUMA OBJEKTS UN METODIKA    33
2.1.  Kafejnīcas “Tērbata” raksturojums    33
2.2.  Pētījuma metodes un metodika    35
2.2.1.  Aptaujas metode (anketēšana)    36
2.2.2.  Novērošanas metode    37
3.  PĒTNIECISKĀ DAĻA    38
3.1.  Kafejnīcas “Tērbata” darbinieku anketēšanas rezultāti un to analīze    38
3.2.  Kafejnīcas “Tērbata” ražošanas procesa novērošana un izvērtēšana    42
3.3.  Rīcības plāna izstrāde kafejnīcas “Tērbata” ražošanas procesa optimizācijai    49
  SECINĀJUMI    52
  PRIEKŠLIKUMI    53
  IZMANTOTĀS LITERATŪRAS UN INFORMĀCIJAS AVOTU SARAKSTS    54
  PIELIKUMS    57
Extract

SECINĀJUMI
1. Ēdināšanas uzņēmumu ražošanas pārvaldība ir sarežģīts process, jo nepārtraukti uzņēmumā, ir jāseko līdz dažādu tehnoloģisko iekārtu darbības efektivitātei, darba vides apstākļiem, personāla higiēnai, viņu profesionālajai rīcībai, jo ikviens no šiem faktoriem tieši ietekmē gatavo ēdienu, dzērienu kvalitāti, līdz ar to klientu vēlmes un apmierinājumu.
2. Kafejnīcas “Tērbata” darbinieki kopumā ar ražošanas procesa norisi uzņēmumā ir apmierināti, bet, neskatoties uz to, ka pastāv viedokļu atšķirība starp vadītāju un darbiniekiem, tomēr ražošanā iesaistītie darbinieki ir apmierināti ar savstarpējo komunikāciju.
3. Kafejnīcā “Tērbata” ražošanas iekārtu tehnoloģiskais nodrošinājums ir plašs, tomēr ir iekārtas, kuras nepieciešam nomainīt, lai nodrošinātu, ka darbs tiek veikts bez kavēšanās, tiktu ievērota izejvielu izvietošanas saderība aukstuma iekārtās, kā arī apmierinātas personāla vēlmes.
4. Ražošanas telpas izmērs un zonu izkārtojums ir atbilstošs uzņēmuma piedāvājumam, tehnoloģiskajai plūsmai, kā arī darbinieku skaitam, tomēr, nomainot vai, iegādājoties atsevišķas iekārtas, iespējams novērst nevajadzīgu darbinieku pārvietošanos, uzlabojot darba vides apstākļus, darba kvalitāti un izpildes laiku.
5. Rūpīgi nesakārtotā izejvielu pieņemšanas procedūra un nekvalitatīvi izstrādātā tehnoloģiskā dokumentācija, var veicināt kafejnīcas “Tērbata” ēdienu kvalitātes pazemināšanos.…

Author's comment
Editor's remarks
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register