Nr. |
Chapter |
Page. |
1. |
Uzņēmumu eksports un konkurētspēja, ar to saistīto terminu skaidrojums |
|
1.1. |
Eksportēšana |
|
1.2. |
Uzņēmuma loģistika |
|
1.3. |
Kvalitāte |
|
1.4. |
Paškontroles sistēma jeb HACCP |
|
1.5. |
Kvalitātes vadības sistēma un tās līmeņi |
|
1.6. |
Kvalitātes vadības standartu ieviešana mazos un vidējos uzņēmumos |
|
1.7. |
Mārketings un tā elementi |
|
1.8. |
Ražošana un ražošanas process |
|
2. |
Latvijā dabīgo produkciju ražojošo uzņēmumu konkurētspēju ietekmējošo faktoru analīze un SIA „Very Berry”, un SIA „Rāmkalni” uzņēmumu vispārīgais raksturojums |
|
2.1. |
Nozares apraksts, kurā darbojas uzņēmumi |
|
2.2. |
Eiropas Savienības un Latvijas valsts sniegtais atbalsts uzņēmējdarbības attīstīšanai |
|
2.3. |
SIA „VERY BERRY” vispārīgs raksturojums |
|
2.4. |
Rāmkalni - Nordeco uzņēmuma apraksts |
|
3. |
SIA „Very Berry” un SIA „Rāmakalni Nordeco” uzņēmumu konkurētspēju ietekmējošo faktoru analīze |
|
3.1. |
VERY BERRY analīze |
|
3.2. |
Rāmkalni Nordeco analīze |
|
|
Secinājumi un priekšlikumi |
|
|
Bibliogrāfisko norāžu saraksts |
|