Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
21,48 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:257413
 
Evaluation:
Published: 15.06.2006.
Language: Latvian
Level: Academic
Literature: 22 units
References: Used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Anotācija    2
  Annotation    3
  Ievads    5
1.  LITERATŪRAS APSKATS    6
1.1.  Tūrisms un tās nozares attīstība    6
1.2.  Viesmīlības nozare    7
1.2.1.  SĒU klasifikācija    8
1.2.2.  Piedāvājums un tā ietekmējošo faktoru analīze    10
1.3.  Zivju izmantošana uzturā    10
1.3.1.  Zivju iedalījums    12
1.3.2.  Zivju uzturvērtības raksturojums    16
1.3.3.  Zivju pārstrādes veidi, to produkti    19
1.3.4.  Zivju ēdienu gatavošanas tehnoloģiskās īpatnības    24
2.  OBJEKTS UN METODES    27
2.1.  Liepājas pilsētas SĒU raksturojums    27
2.2.  Pētījuma metodes un metodika    28
2.2.1.  Aptaujas metode    28
2.2.2.  Ekspertatzinuma metode    29
3.  PETĪJUMA DAĻA    32
3.1.  Liepājas pilsētas SĒU apmeklētāju anketēšanas rezultāti    32
3.2.  SĒU ēdienkaršu ekspertīze    37
  SECINĀJUMI    41
  PRIEKŠLIKUMI    42
  IZMANTOTĀ LITERATŪRA    43
  PIELIKUMS    44
Extract

Liepājas pilsētas tūrisma produkts ir sākumposmā, tūrisma biznesa un industrijas attīstībā. Liepāja ir viena no vadošajām pilsētā Latvijā. Tā samērā laicīgi, 90. gadu beigās, apzinājās pilsētas potenciālu, attīstot jaunu tautsaimniecības nozari. Kā viens no pirmajiem pilsētas reģioniem, pielāgojot to tūrisma vajadzībām, bija pilsētas centrs. Pakāpeniski, papildot zināšanas, uzkrājot pieredzi, Liepāja ir kļuvusi par pilsētu, kas piesaista tūristus, piedāvājot tradicionālus tūrisma pakalpojumus, kā arī pastāv tendence veidot netradicionālus un aizraujošiem piedzīvojumiem piesātinātus piedāvājumus.
Liepāja ir trešā lielākā Latvijas pilsēta, kuru par savām mājām ir izvēlējušies ap 90000 cilvēku. Tā atrodas Latvijas dienvidrietumu daļā, Baltijas jūras krastā un aizņem 1,5- 6,5km platu jūras piekrastes kāpu valni un aizkāpas līdzenumu. Bet no sauszemes puses Liepāju norobežo Liepājas un Tosmares ezeri.
Liepāja tiek skatīta kā mūsdienīga Eiropas pilsēta ar atpazīstamu vārdu, ar kvalitatīvu
infrastruktūru un tūristiem draudzīgu vidi un pakalpojumiem.
Liepājas pilsētai ir izstrādāts Liepājas tūrismu attīstības stratēģija no 2003. – 2010.gadam, kur viens no mērķiem ir attīstīt specializēto tūrisma veidi – gastronomisko, veidojot plašu, daudzveidīgu zivju ēdienu klāstu, jo Liepāja ir viena no Baltijas jūras pilsētām.
Darba mērķis – izvērtēt zivju ēdienu piedāvājuma klāstu Liepājas pilsētas sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos(SĒU).
Darba uzdevumi:
Studēt un analizēt literatūru par tūrisma industriju un zivju izmantošanu dažādu ēdienu gatavošanā.
Noskaidrot Liepājas pilsētas SĒU apmeklētāja viedokli par piedāvāto zivju ēdienu sortimentu.
Izstrādāt kritērijus SĒU ēdienkaršu izvērtējuma, lai noskaidrot zivju ēdienu piedāvājuma klāstu SĒU.
Veikt Liepājas pilsētas SĒU ēdienkaršu analīzi.
Izstrādāt priekšlikumus Liepājas pilsētas SEU piedāvājuma pilnveidei.…

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −23,97 €
Work pack Nr. 1129140
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register