- Organizāciju struktūru veidi

-
Organizāciju struktūru veidi
College/University
Presentations16
Management
-
Projektu vadība
College/University
Presentations29
Business, Management
-
Starptautisku kultūras projektu mērķi un veidi
College/University
Presentations10
Management, History, Culture
- Pētījums par sauso ieraugu izmantošanu rudzu maizes gatavošanā

-
Pētījums par sauso ieraugu izmantošanu rudzu maizes gatavošanā
College/University
Presentations17
Cooking, Food Processing
-
Produkta raksturojums - "Rīta" jogurts
College/University
Presentations11
Cooking, Food Processing, Business
-
Room service Grieķijas pieczvaigžņu viesnīcā
College/University
Presentations15
Cooking, Food Processing, Tourism, Traveling
- Produkta raksturojums - "Rīta" jogurts

-
Produkta raksturojums - "Rīta" jogurts
College/University
Presentations11
Cooking, Food Processing, Business
-
Room service Grieķijas pieczvaigžņu viesnīcā
College/University
Presentations15
Cooking, Food Processing, Tourism, Traveling
-
Siera cepumu ražošanas tehnoloģijas izstrāde
College/University
Presentations9
Cooking, Food Processing
- Piena produktu ražošanas mikrobioloģiskie aspekti

-
Piena produktu ražošanas mikrobioloģiskie aspekti
College/University
Presentations40
Cooking, Food Processing
-
Produkta raksturojums - "Rīta" jogurts
College/University
Presentations11
Cooking, Food Processing, Business
-
Room service Grieķijas pieczvaigžņu viesnīcā
College/University
Presentations15
Cooking, Food Processing, Tourism, Traveling
- Limbažu rajona tūrisma naktsmītņu raksturojums

-
Limbažu rajona tūrisma naktsmītņu raksturojums
College/University
Presentations13
Tourism, Traveling
-
Piecu ēdināšanas uzņēmumu raksturojums
College/University
Presentations18
Cooking, Food Processing, Tourism, Traveling
-
Produkta raksturojums - "Rīta" jogurts
College/University
Presentations11
Cooking, Food Processing, Business