Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:126534
 
Evaluation:
Published: 25.11.2007.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 8 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
1.  Ievads    1
2.  Vēsturiskais raksturojums    2
3.  Gurķumētras ķīmiskais sastāvs    3
4.  Gurķumētras raksturojums    4
4.1.  Augšanas reģions    4
4.2.  Iegūšana    4
4.3.  Uzglabāšana    4
5.  Izmantošana praktiski    5
5.1.  Pielietošana uztura gatavošanā    5
5.2.1.  Biezpiens ar gurķumētru    6
5.2.2.  Gurķu salāti ar gurķumētras krējumu    7
6.  Secinājumi    8
7.  Izmantotā literatūra    9
Extract

Uzturu cilvēks uztver ar smaržu un garšu, un no šī viedokļa kulinārija ir visai sarežģīta māksla, kur visiem komponentiem ir jābūt harmoniskā līdzsvarā. Savukārt garšaugi un garšvielas ēdienu padara neatkārtojamu un dod cilvēkam estētisku baudījumu.
Garšaugi un garšvielas ne vien uzlabo un bagātina ēdienu garšu un smaržu, bet arī, zinot, ka prasmīgi izmantotas garšvielas un garšaugi labvēlīgi ietekmē kuņģa un zarnu, aknu un nieru darbību, asinsspiedienu, vielmaiņu un iedarbojas dezinficējoši, kā arī cīnās pret dažādām slimībām ir grūti pārvērtēt šo augu nozīmi. …

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −2,98 €
Work pack Nr. 1165758
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register