Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
1,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:417398
 
Author:
Evaluation:
Published: 09.09.2012.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 5 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  ĒDIENA IZSNIEGŠANA AR VIESMĪĻA STARPNIECĪBU NO RAŽOŠANAS TELPĀM    4
2.  ĒDIENA IZSNIEGŠANA AR VIENA APKALPOJOŠĀ DARBINIEKA PALĪDZĪBU    5
3.  PAŠAPKALPOŠANĀS    6
4.  JAUKTA TIPA ĒDIENA IZSNIEGŠANA    7
5.  ĒDIENA IZSNIEGŠANA ĀRPUS UZŅĒMUMA TELPĀM    8
6.  PRIEKŠROCĪBAS UN TRŪKUMI ĒDIENU IZSNIEGŠANAS VEIDOS    9
  Secinājumi    10
  Izmantotā literatūra    11
Extract

Ēdiena izsniegšanas temperatūra:
• pasniegšanas karstos ēdienus temperatūra nedrīkst būt zemāka par 63 ºC; lai ēdiens neatdzistu ir nepieciešamas to porcionēt siltos šķīvjos, kurus uzglabā apsildāmajos skapjos, kuru temperatūra ir no 60 ºC līdz 70 ºC vai arī alternatīvs veids ir ēdiena apsilde ar speciālām lampām, kas atrodas virs sadales galda. Taču vislabāk būtu ēdienu porcionēt un servēt uzreiz pēc termiskās apstrādes;
• auksto ēdienu temperatūra nav ieteicams pārsniegt 7 ºC. Šajā cehā arī ir nepieciešama vieta, kur porcionēt ēdienu, līdz ar to parasti tā ir aukstumiekārta, kuras virsma ir paredzēta kā galds. Atdzesēti trauki desertam un aukstajam uzkodām. (Rokasgrāmata ēdināšanas uzņēmumu vadītājiem, 2007), (Labas higiēnas prakses vadlīnijas…, 2006).…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register