Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:907068
 
Author:
Evaluation:
Published: 30.03.2016.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 8 units
References: Used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Viskija Vēsture    4
2.  Viskija Ražošanas Tehnoloģija    5
3.  Viskija Lietošanas paradumi    6
4.  Viskija Veidi    8
5.  Latvijas iedzīvotājiem Pieejamie Viskiju Veidi    9
6.  Secinājumi    13
7.  Izmantotā Literatūra    14
Extract

6. SECINĀJUMI
Viskijs ir viens no pasaulē vecākajiem destilātiem.
Viskija ražošanas tehnoloģija sastāv no šādām darbībām: Iesala un misas sagatavošana, fermentācija un destilācija, izturēšana un iepildīšana.
Baudot viskiju, eksperti iesaka ievērot šādus piecus faktorus: krāsu, smaržu, garšu, pēcgaršu un nobeigumu.
Latvijā ir pieejamas dažādas viskiju markas: Ballantine's Finest, Johnnie Walker, Black Velvet, Teachers Highland Cream, Tullamore Dew un citi.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register