Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ

Great deal: today with a discount!

Regular price:
3,99
You save:
0,68 (17%)
Discounted price*:
3,31
Purchase
Add to Wish List
ID number:739984
Author:
Evaluation:
Published: 07.01.2006.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 7 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
  Vēstures aspekti    4
  Klimats    5
  Vīnu piedāvājums un kvalitāte    6
  Nozīmīgākie vīna ražošanas apgabali un populārākie vīni    7
  Pjemonta    7
  Veneto    7
  Friuli    8
  Tretino- Altoadidže    8
  Emīlija- Romanja    8
  Toskāna    8
  Brunelo di Montalčino    9
  Marke    9
  Umbrija    9
  Latiuma, Abruciun, Molize    9
  Sicīlija    9
  Pasniegšana    11
  Gatavošanas tehnoloģija    12
  Baltvīna izgatavošana    12
  Sarkanvīna izgatavošana    12
  Itālijas vīna etiķete    14
  Vīna pudeļu korķi    15
  Literatūras saraksts    16
Extract

Itālija ir viena no lielākajām vīna ražotājām valstīm. Itālijas vīna rajonos ir vietējās vīnogu šķirnes un atšķirīgi vīni. Tur ražo arī augstvērtīgus vīnus, tomēr pārsvarā ir vienkārši, labi vīni, kas piemēroti dzeršanai pie itāļu ēdieniem. Pudeļu un etiķešu dizains ir novatoriskāks nekā jebkur citur pasaulē.
Itālija ir gan visvairāk, gan vismazāk tradicionālā, visviendabīgākā un tai pašā laikā visatšķirīgākā, fascinējošākā un neizdibināmākā vīna darīšanas zeme.
Vīnogulāji tiek audzēti ikkatrā no valsts 95 provoncēm, tāpēc Itālija var sacensties ar Franciju par pasaules lielākās vīndaru valsts slavu. Vīna klātbūtne jebkur tiek uztverta kā pašsaprotama lieta, jo vīns ir neatņemama ikvienas ēdienreizes un visas Itālijas kultūras sastāvdaļa. Daudziem vīna cienītājiem ir grūti iedomāties burvīgo itāliešu virtuvi baudīt bez piemērota Itālijas vīna, kas vienmēr izceļ un papildina šīs virtuves stilu. Katrs saprot tādas klasiskas kombinācijas: antipasta- kalmārs vai cits jūras ēdiens ar atspirdzinošu Frascah vai Vediccbio, pasta vai pizza ar Cbianti vai citu Itālijas sarkanvīnu.…

Author's comment
Load more similar papers

Send to email

Your name:

Enter an email address where the link will be sent:

Hi!
{Your name} suggests you to check out this Atlants.lv paper on „Vīna gatavošana Itālijā”.

Link to paper:
https://eng.atlants.lv/w/739984

Send

Email has been sent

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register