-
Biznesa plāns "EKO Icecream"
Nr. | Chapter | Page. |
Kopsavilkums | 2 | |
Saturs | 3 | |
1. | Pamatinformācija par uzņēmumu | 4 |
2. | Biznesa idejas apraksts | 5 |
3. | Uzņēmuma produkta / pakalpojuma apraksts | 7 |
3.1. | Produkta sortiments un tā raksturojums | 7 |
4. | Biznesa uzsākšanai nepieciešamie resursi | 10 |
5. | Uzņēmuma vadība un personāls | 11 |
5.1. | Organizācijas struktūra | 11 |
5.2. | Uzņēmuma valde | 11 |
5.3. | Uzņēmuma personāls | 12 |
5.4. | Dabinieku algas | 12 |
6. | Nozares analīze | 13 |
6.1. | Raksturīgākās īpatnības | 13 |
6.2. | Nozares ietekmējošie faktori | 14 |
6.3. | Konkurentu analīze | 14 |
7. | Tirgus stratēģija | 18 |
7.1. | Mārketinga plāns | 18 |
7.2. | Cenu politika | 18 |
8. | Uzņēmējdarbības risku analīze | 19 |
9. | SVID analīze | 21 |
10. | Finanšu plānošana | 22 |
10.1. | Naudas plūsma (skat. Tabula 7) | 22 |
10.2. | Peļņas vai zaudējumu aprēķins ( Tabula 8) | 25 |
Bibliogrāfija | 26 | |
PIELIKUMI | 27 |
2. Biznesa idejas apraksts
Mūsu biznesa ideja ir saistīta ar ēdināšanas nozari, jo, mūsuprāt šī nozare ir ļoti plaša un ar to var veidod veiksmīgu biznesu. Esam izvēlējušās ideju par saldējuma kafejnīcu, kurā var iegādāties uz vietas pagatavotus saldējumus tikai no dabīgām izejvielām, bez jebkādām mākslīgām krāsvielām vai aromatizētājiem. Kafejnīcas piedāvājumā būs arī smūtiji, saldējuma kokteiļi, svaigi spiestas sulas, tēja, kafija.
Plānotā kafejnīcas atrašanās vieta ir Daugavpils centrā Viestura ielā 60. Šajā vietā telpas jau ir piemērotas kafejnīcas izveidei. Ir arī āras terase, kuru var izmantot vasarā. Tā kā mūsu ideja ir tieši saldējuma kafejnīca, mūsuprāt, ļoti svarīgi ir, lai cilvēki vasarā varētu baudīt saldējumu un silto laiku.
Kafejnīca atšķirsies no citām tāda veida iestādēm ar to, ka te tiks pārdots saldējums, smūtiji utt. kas ir ražoti te pat uz vietas bez jebkādiem ķīmiskiem piemaisījumiem.
Idejas rašanās vēsture
Vēl pavisam nesen Latvijā tika atvērtas saldētā jogurta kafejnīcas, kas sev pievērsa lielu sabiedrības uzmanību un guva lielu popularitāti. Tomēr šiem saldētajiem jogurtiem ir mākslīga garša, tāpēc daudziem apkārtējiem cilvēkiem tie negaršo. Tā kā šobrīd lielākā daļa cilvēku cenšas pievērsties veselīgam uzturam, radās ideja kā radīt veselīgu gardumu bez jebkādiem ķīmiskiem piemaisījumiem.
…
Mūsu biznesa ideja ir saistīta ar ēdināšanas nozari, jo, mūsuprāt, šī nozare ir ļoti plaša un ar to var veidod veiksmīgu biznesu. Esam izvēlējušās ideju par saldējuma kafejnīcu, kurā var iegādāties uz vietas pagatavotus saldējumus tikai no dabīgām izejvielām, bez jebkādām mākslīgām krāsvielām vai aromatizētājiem. Kafejnīcas piedāvājumā būs arī smūtiji, saldējuma kokteiļi, svaigi spiestas sulas, tēja, kafija. Galvenais uzņēmuma mērķis ir ar efektīvu reklāmas kampaņu un labām atsauksmēm no klientu puses, piesaistīt ar vien vairāk jaunu klientu, lai nākotnē tas spētu kļūt par stabilu, peļņu nesošu uzņēmumu ar patstāvīgiem klientiem. Apkopojot informāciju par konkurentiem varam secināt, ka „EKO Icecream” spēs konkurēt ar uzņēmumiem, tā kā ir vairākas priekšrocības gan kvalitātes, gan piedāvājuma klāsta ziņā. Izpētot plānotos finanšu rādītājus, var secināt, ka uzņēmums pirmajos mēnešos darbosies ar zaudējumiem, bet ar katru mēnesi zaudējumi samazināsies un veidosies peļna. Kafejnīca atšķirsies no citām tāda veida iestādēm ar to, ka te tiks pārdots saldējums, smūtiji utt. kas ir ražoti te pat uz vietas bez jebkādiem ķīmiskiem piemaisījumiem.
- Biznesa plāns
- Biznesa plāns "EKO Icecream"
- Individuālās komersantes A.Zvirbules veikala "Dāvana" biznesa plāns
-
You can quickly add any paper to your favourite. Cool!Biznesa plāns uzņēmumam AS "Jelgavas maiznieks" 2007.gadam
Business Plans for university28
-
Biznesa plāns - skrituļslidu noma
Business Plans for university21
-
SIA "Last" biznesa plāns
Business Plans for university45
-
Biznesa plāns skaistumkopšanas salonam
Business Plans for university23
TOP 50 -
SIA "Rotaļa" biznesa plāns
Business Plans for university29