Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ

Great deal: today with a discount!

Regular price:
5,49
You save:
1,04 (19%)
Discounted price*:
4,45
Purchase
Add to Wish List
ID number:967008
Author:
Evaluation:
Published: 24.11.2016.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 10 units
References: Not used
Time period viewed: 2014.g. - 2015.g.
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Kopsavilkums    2
  Saturs    3
1.  Pamatinformācija par uzņēmumu    4
2.  Biznesa idejas apraksts    5
3.  Uzņēmuma produkta / pakalpojuma apraksts    7
3.1.  Produkta sortiments un tā raksturojums    7
4.  Biznesa uzsākšanai nepieciešamie resursi    10
5.  Uzņēmuma vadība un personāls    11
5.1.  Organizācijas struktūra    11
5.2.  Uzņēmuma valde    11
5.3.  Uzņēmuma personāls    12
5.4.  Dabinieku algas    12
6.  Nozares analīze    13
6.1.  Raksturīgākās īpatnības    13
6.2.  Nozares ietekmējošie faktori    14
6.3.  Konkurentu analīze    14
7.  Tirgus stratēģija    18
7.1.  Mārketinga plāns    18
7.2.  Cenu politika    18
8.  Uzņēmējdarbības risku analīze    19
9.  SVID analīze    21
10.  Finanšu plānošana    22
10.1.  Naudas plūsma (skat. Tabula 7)    22
10.2.  Peļņas vai zaudējumu aprēķins ( Tabula 8)    25
  Bibliogrāfija    26
  PIELIKUMI    27
Extract

2. Biznesa idejas apraksts
Mūsu biznesa ideja ir saistīta ar ēdināšanas nozari, jo, mūsuprāt šī nozare ir ļoti plaša un ar to var veidod veiksmīgu biznesu. Esam izvēlējušās ideju par saldējuma kafejnīcu, kurā var iegādāties uz vietas pagatavotus saldējumus tikai no dabīgām izejvielām, bez jebkādām mākslīgām krāsvielām vai aromatizētājiem. Kafejnīcas piedāvājumā būs arī smūtiji, saldējuma kokteiļi, svaigi spiestas sulas, tēja, kafija.
Plānotā kafejnīcas atrašanās vieta ir Daugavpils centrā Viestura ielā 60. Šajā vietā telpas jau ir piemērotas kafejnīcas izveidei. Ir arī āras terase, kuru var izmantot vasarā. Tā kā mūsu ideja ir tieši saldējuma kafejnīca, mūsuprāt, ļoti svarīgi ir, lai cilvēki vasarā varētu baudīt saldējumu un silto laiku.
Kafejnīca atšķirsies no citām tāda veida iestādēm ar to, ka te tiks pārdots saldējums, smūtiji utt. kas ir ražoti te pat uz vietas bez jebkādiem ķīmiskiem piemaisījumiem.
Idejas rašanās vēsture
Vēl pavisam nesen Latvijā tika atvērtas saldētā jogurta kafejnīcas, kas sev pievērsa lielu sabiedrības uzmanību un guva lielu popularitāti. Tomēr šiem saldētajiem jogurtiem ir mākslīga garša, tāpēc daudziem apkārtējiem cilvēkiem tie negaršo. Tā kā šobrīd lielākā daļa cilvēku cenšas pievērsties veselīgam uzturam, radās ideja kā radīt veselīgu gardumu bez jebkādiem ķīmiskiem piemaisījumiem.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −6,48 €
Work pack Nr. 1357558
Load more similar papers

Send to email

Your name:

Enter an email address where the link will be sent:

Hi!
{Your name} suggests you to check out this Atlants.lv paper on „Biznesa plāns "EKO Icecream"”.

Link to paper:
https://eng.atlants.lv/w/967008

Send

Email has been sent

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register