Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
5,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:522044
 
Author:
Evaluation:
Published: 13.04.2005.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Kopsavilkums    2
  Uzņēmums un tā darbības joma    3
  Preces un/vai pakalpojums    4
  Mārketings    5
  Uzņēmuma funkcionēšana    6
  Uzņēmuma vadība    8
  Risks, problēmas, kā tās risināt    9
  Darbības plāns un kalendārs    10
  Finansu informācija    11
Extract

Mans dibinātais uzņēmums būs i/u „Tiger”. Īpašnieks būšu es viens Kaspars Popens. Šī hokeja komanda „Tiger” trenēsies un bāzes vieta būs Rīgas Sporta Pils. Mana galvenā mērķauditorija būs bērnu vecāki, kuri būs ieinteresēti savus bērnus laist trenēties manā komandā, lai tie iegūtu fizisku formu un bērniem būtu ar ko nodarboties pēc skolas.
Visu gadu es sniegšu bērniem izaugsmi hokejā. Viņi varēs trenēties gan uz ledus, gan svaru zālē, gan parkā, kur varēs skriet krosu, ko atmaksās sponsori. Pirmajos gados komanda nevarēs konkurēt ar citām komandām, bet vēlāk gan, jo sākumā komanda nespēlēs tādā līmenī, kā šobrīd komandas „Sāga”, „Aisbergs”, „Aile” „BHS”. Tie arī būs lielākie konkurenti manai komandai.
Mana komanda būs jauna un viņai nebūs bāzēta uz kādas citas komandas. Komanda būs pilnīgi jauna ar jauniem bērniem un jaunu mērķauditoriju. Biznesa plāns ir paredzēts uz 5 gadiem. Pirmajos gados, kā jau saprotams, būs zaudējumi, bet pēc piecu gadu darba atmaksāsies. Ja komandai veiksies tad tās darbība turpināsies arī turpmāk.
Galvenie ienākumi man būs no jau minētajiem sponsoriem. Viņi man maksās lielāko daļu vēl ienākumi man būs no bērnu vecākiem, kuri maksās par trenera, ārsta, menedžera, direktora algām. Pašiem bērniem tas ļoti patiks, jo fiziskā sagatavotība pilnveidosies un līdz ar to hokeju spēle arī. Gribēju piebilst, ka vasarā nekas neapstāsies, jo viss turpināsies, būs nometnes, kurās notiks galvenokārt fiziskie treniņi un bērniem būs jākārto normatīvi.
Sporta pils eksistēja jau pirms manas dzimšanas, tāpēc tai ir ļoti sena vēsture. Bet ledus hallē ir jauns, jo to katru gadu vasarā kausē ārā, bet rudenī saldē no jauna. Mana personīga pieredze aprobežojas ar to ka es pats spēlēju hokeju jau vairākus gadus un esmu daudz redzējis, tādējādi gūstot pieredzi.

Sakarā ar Latvijas valsts drīzu iestāšanos Eiropas Savienībā, valstī notiks dažāda veida pārmaiņas, kuras ietekmēs ik vienu pilsoni mūsu valstī. Mainīsies dzīves līmenis, kā arī intereses, katrs gribēs izcelties un parādīt ka tieši viņš ir labākais, tikai nākotnē tas būs daudz grūtāk, jo tas jau notiks Eiropas mērogā. Arī sporta nozarēs notiks izmaiņas, precīzāk no Eiropas būs iespējams iegādāties arvien talantīgākus sportistus, kas Latvijā palielinās konkurenci. Būs nepieciešami smagāki treniņi, lai sasniegtu patreizējo Eiropas stāvokli.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register