Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:724259
 
Author:
Evaluation:
Published: 31.05.2005.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Ir izveidots uzņēmums (sabiedrība ar ierobežotu atbildību) SIA „Braucam!”, lai gūtu peļņu nodarbojoties ar pakalpojumus, kas saistīti ar tūristu apkalpošanu.
Šobrīd pasaulē par vienu no perspektīvākājām ekonomikas nozarēm uzskata tūrismu, kurš attīstās visstraujāk. Tomēr jāatzīst, ka joprojam Latvijā ir ievērojams dažāda veida tūrisma resursu potenciāls, kurš netiek pilnībā izmantots.
SIA „Braucam!” nomas nekustāmo īpašumu, kas atrodas pēc adreses Kr.Barona iela 44A dz.12, Rīgā. Uzņēmuma atrašanās vieta ir ļoti izdevīga, ir augsts infrastruktūras attīstības līmenis.
Pamatojoties uz situāciju tirgū, tiks izveidots uzņēmums SIA „Braucam!”, kas plāno ne tikai iekļauties tūrisma biznesā un noturēties konkurentu vidē, bet arī izveidot konkurēt spējīgu tūrisma aģentūru ar stabilu reputāciju un pastāvīgu klientu loku.
SIA „Braucam!” sniegs pakalpojumus gan fiziskiem, gan juridiskiem personām. SIA „Braucam!” ir starpnieks starp uzņēmuma partnieriem un klientiem.
SIA „Braucam!” piedāvās pakalpojumus, kas saistīti ar tūristu apkalpošanu.
SIA „Braucam!” pakalpojumi:
Avioboļešu, prāmju, dzelzceļa un autobusu rezervēšana;
Individuālās un grupu tūres;
Viesnīcu rezervēšana Latvijā un ārzemēs;
Ceļojumu konsultāciju sniegšana;
Atpūtas braucieni;
SIA „Braucam!” papildi pakalpojumi:
Ceļojumu un transporta apdrošināšana;
Vīzu noformēšana;
Medicīniskā apdrošināšana.
Latvijas tūrisma produkts veidojas uz Latvijas tūrisma resursu, atbilstoša materiālā, tehniskā un finansiālā nodrošinājuma un pakalpojumu infrastruktūras bāzes. Ņemot vērā daudzos komponentus, no kuriem tas sastāv, piemēram, tūrisma resursi, informācija, apmešanas vietas, ēdināšana, izklaide, pievilcīga cena u.t.t., tas ir ļoti daudzšķautnains un jebkura kompetenta trūkums ietekmē tā pievilcību un konkurētspēju.
SIA „Braucam!” sadarbojas ar visām aviokompānijām, kuras veic pasažieru pārvadājumus no Rīgas, ka arī ar daudziem mūsu partnieriem visā pasaulē. Vēl SIA „Braucam!” piedāva sekojošas pakalpojumus: aviobiļešu rezervēšana, noformēšana, piegāde, prāmju biļešu rezervēšana, noformēšana, piegāde, dzelzceļa biļešu rezervēšana, noformēšana, piegāde, autobusu biļešu rezervēšana, noformēšana, piegāde, viesnīcu rezervēšana Latvijā un ārzemēs, ceļojuma un transporta apdrošināšana, noformēšana, piegāde, ka arī vīzu noformēšana.
Novērtējot situāciju, jāatzīst, ka tūrisma firmu skaitam pēdējo gadu laikā nedaudz samazinoties (no 156 2000. gadā līdz 129 2003. gadā), to specializācija neveicina Latvijas tūrisma attīstību – 2003. gadā 83% tūrisma firmu nodarbojās ar tūrisma pakalpojumu importu. 2003. gadā tūrisma firmas apkalpoja 239,9 tūkst. cilvēku, - par 27% vairāk nekā 2002. gadā.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register