Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ

Great deal: today with a discount!

Regular price:
6,49
You save:
0,97 (15%)
Discounted price*:
5,52
Purchase
Add to Wish List
ID number:787449
Evaluation:
Published: 26.04.2018.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Kopsavilkums    3
  Uzņēmums    4
  Uzņēmuma apraksts    4
  Uzņēmuma mērķi    4
  Veiksmes pamatojums    4
  Uzņēmuma pamatkapitāls    5
  Uzņēmuma dalībnieki    5
  Ārējie investori    5
  Restorāna koncepcija    6
  Pakalpojumi    8
  Mārketinga plāns    10
  Tirgus analīze    10
  Mārketinga stratēģija    11
  Riska faktori    12
  Finanšu plāns    15
  Restorāna „Spārkls” izmaksas jeb investīciju apjoms    15
  Plānotais peļņas vai zaudējumu aprēķins    15
  Uzņēmuma ieņēmumi    15
  Uzņēmuma izdevumi    16
  Procentu izdevumi un kredīta apkalpošana    17
  Pamatlīdzekļu nolietojums    17
  Plānotais naudas plūsmas pārskats    17
  Plānotā uzņēmuma bilance    18
  Svarīgāko projekta finanšu rādītāju analīze    19
Extract

Saistības
Uzņēmuma saistību īpatsvars attiecībā pret aktīviem pirmajos gados ir ļoti liels, kas galvenokārt ir saistīts ar ārējā finansējuma (kredīta) piesaistīšanu projekta kapitālieguldījumu programmas realizēšanai. Uzņēmumam uzsākot saimniecisko darbību, saistības ar kredītiestādēm 5 gadu periodā tiks dzēstas un kopējais saistību īpatsvars pakāpeniski samazināsies.
Svarīgāko projekta finanšu rādītāju analīze
Atmaksāšanās periods. Dotā projekta faktiskais atmaksāšanās periods sastāda 3,54 gadus.
Projekta diskontētā tagadnes vērtība par diskonta faktoru pieņemot vidējo svērto kapitāla cenu, kas manā gadījumā ir 8,87%, iegūstam 60 829 EUR.
Iekšējā peļņas norma šim projektam 10 gadu periodā ir 24,31%.
Tīrā peļņa/ saimnieciskās darbības ienākumi ir rādītājs, kas parāda Uzņēmuma tīro peļņu uz 1 EUR apgrozījuma. Tā kā pirmajā gadā notiek restorāna izveides process, kā dēļ saimnieciskās darbības ienākumi ir nelieli, bet peļņa negatīva, tad arī šis rādītājs ir negatīvs, bet sākot ar otro darbības gadu tas ir pozitīvs un nostabilizējas 0,08 EUR robežās sākot ar 2017.gadu.
Tīrā peļņa/ vidējais pamatkapitāla lielums jeb pašu kapitāla atdeves rādītājs pirmajā gadā ir negatīvs. Iemesls ir Uzņēmuma saimnieciskās darbības ieņēmumi, kuri ir nelieli, jo savu saimniecisko darbību uzsāks tikai maija mēnesī. Sākot ar otro darbības gadu, pašu kapitāla atdeve pieaug un ir pozitīva un šādai izaugsmei ir tendence turpināties (2016.gadā 0,46, 2024.gadā 0,89 EUR).

Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −9,18 €
Work pack Nr. 1366075
Load more similar papers

Send to email

Your name:

Enter an email address where the link will be sent:

Hi!
{Your name} suggests you to check out this Atlants.lv paper on „SIA "KKC" biznesa plāns”.

Link to paper:
https://eng.atlants.lv/w/787449

Send

Email has been sent

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register