Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:231608
 
Author:
Evaluation:
Published: 08.12.2005.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Katrs uzņēmums veido savu uzņēmuma kvalitāti un ar to nodarbojas gan darbinieks, galvenie speciālisti, gan arī tā vadītājs. Kvalitāti var definēt šādi :
“Vispārējā kvalitāte ir biznesa pieeja, kas mēģina maksimizēt uzņēmuma konkurētspēju caur nepārtrauktiem produktu, pakalpojumu, cilvēku, procesu un vides kvalitātes uzlabojumiem”.
Jo lielāks uzņēmums, jo uzņēmumā ir pareizi izstrādāti kvalitātes standarti, kuri atbilst Eiropas mūsdienīgām prasībām. Tādi piemēram ir izstrādāti a/s “Aldaris”, kura šodien ir lielākā alus darītava Latvijā un piedāvā iedzīvotājiem un viesiem augstas kvalitātes ražojumus : alus, minerālūdeni un atspirdzinošos dzērienus.
Jau 1997.gadā Aldaris kļūst par pirmo Latvijas kvalitātes balvas saņēmēju. Tāpēc darbojoties saskaņā ar Eiropas standartiem tiek īstenotas mūsdienīgas, laika garam atbilstošas intigrētās uzņēmējdarbības vadības metodes, kvalitātes vadības sistēmas, kura kvalitātes sertifikātus ISO 9001,saņem 1998.gadā, bet 2002.gadā saskaņā ar ISO 14001: 1996 un OHSAS 18001: 1999 tiek sertificētas vides pārvaldības un darba drošības sistēmas.
2004.gadā tiek ieviests Pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas HCAPP, stingri ievērojot veselības un vides aizsardzības drošības normas, kas atbilst Eiropā pieņemtajiem ekselentas uzņēmējdarbības – TQM kritērijiem darbojoties Eiropas Kvalitātes vadības organizācijā – EFQM, par kura biedru kļūst 1997.gadā. …

Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register