Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:664096
 
Author:
Evaluation:
Published: 05.11.2007.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Latvijas Dabas muzeja aplūkotā ekspozīcija piedāvā plašu, izsmeļošu informāciju par Zemes ekosistēmu un tās problēmām, īpaši apskatot cilvēka un vides mijiedarbības jautājumus, vides piesārņojumu, ūdens resursu problēmas. Informāciju bija viegli uztver, jo ir daudz ilustratīvo materiālu (dažadi vizuāli izteiksmīgi un interesanti veidoti informatīvie stendi, maketi, utt.), kā arī viss pasniegts saprotamā, vienkāršā valodā. Īpaši viegli un ātri bija iespējams iegūt informāciju noskatoties īsfilmu par ozona slāni, kur bija izteiksmīgi pavēstīts arī par pašu cilvēku saimniekošanas paradumu spēcīgo ietekmi uz ozona slāņa samazināšanās problēmu.
Ekspozīcijas sākumā muzeja apmeklētājiem tiek piedāvāta vispārīgs Zemeslodes raksturojums, skaidrojot vēsturiskos attīstības procesus, to kā veidojusies dzīvība un to, kādēļ tā spēj pastāvēt. Manuprāt, tas ļoti labi ievada muzeja “gaisotnē”, turklāt atgādina elementārus faktus par mūsu planētu un cilvēces attīstību, kurus ierindas cilvēks ir vai jau paspējis aizmirst no saviem skolas gadiem, vai nav pat vispār aizdomājies, kādēļ Zeme ir tādā, kāda tā ir mūsdienās.
Zemeslodi aptver gāzu apvalks, ko sauc par atmosfēru. Tā aizsargā mūs no dažādām kosmosa parādībām, uztur siltuma līdzsvaru, un tajā veidojas Zemes klimats.…

Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register