Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:744047
 
Author:
Evaluation:
Published: 08.01.2006.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 3 units
References: Not used
Extract

Mans izveidotais ēdināšanas uzņēmums varētu būt kafejnīca. Tās nosaukums “Labākie draugi”. Katrs uzņēmuma vadītājs daudz pūļu pieliek pie tā, kā un ar ko piesaistīt klientus. Es savus klientus piesaistīšu ar neuzbāzīgu, gaumīgi iekārtotu interjēru, kurā apmeklētāji varētu gan relaksēties, pēc nostrādātas darba dienas, gan iegriezties, lai nokārtotu darījumus ar biznesa partneriem, gan labu, mīļu draugu pulciņā nosvinētu kādu lielāku vai mazāku jubileju. Galvenais, lai klienti justos ērti un vēlētos šeit iegriezties biežāk. Nedēļas nogalē vienu dienu skanēs dzīvā mūzika un protams būs arī Karaoke. Kafejnīcā būs diezgan plaša ēdienkarte. Tāda, lai sevai gaumei piemērotu ēdienu atrastu jebkurš klients. Nedrīkst aizmirst arī par diētiskiem ēdieniem.
Kafejnīcas darba laiks būs no 10.00 līdz 23.00 un šeit varēs pasūtīt šādus ēdienus :
1. aukstās uzkodas,
2. zupas,
3. otros karstos ēdienus,
4. zivju ēdienus,
5. saldos ēdienus,
6. saldējumus,
7. konditorejas izstrādājumus.
Protams varēs baudīt arī dzērienus :
1. karstos, aukstos dzērienus,
2. atspirdzinošos dzērienus,
3. alkoholiskos dzērienus.
Kafejnīcā būs galdiņi divām un četrām personām. Pēc vajadzības, tos varēs arī savietot lielākam klientu skaitam. Klientus šeit apkalpos viesmīļi, kas liecina par augstas klases apkalpošanas kultūru.
Jebkurš ēdināšanas uzņēmums nav iedomājams bez šefpavāra. Tā pienākumos ietilps rūpēties par mainīgu ēdienkarti, tās sastādīšanu. Vēl viņš sastādīs pasūtījumu lapu, lai zinātu nepieciešamo produktu daudzumu, kurš nepieciešams nākošai dienai. Viens pavārs virtuvē strādās pie gaļas un zivju ēdienu, kā arī pie mērču gatavošanas. Otrs pavārs nepieciešams zupu un visu piedevu gatavošanai. Vēl viens pavārs strādās aukstajā cehā. Darbā nepieciešams arī cilvēks, kas mazgās traukus un uzkops telpas. Vislētākais šāda veida ēdināšanas uzņēmumam ir pilns ražošanas cikls.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −4,98 €
Work pack Nr. 1176736
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register