Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:637678
 
Evaluation:
Published: 12.05.2020.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Used
Extract

Protams, globālajai sasilšanai ir arī mīnusi. Vislielākais mīnuss, ka temperatūras pieauguma dēļ, pieaug ledāju kušana. Citas valstis iespējams no tā var iegūt kādus labumus, bet daudzi no tā cieš. Pieaugušais ūdens daudzums okeānos jau ir manāms un no tā cieš jau vairākas valstis, piemēram, vairākas salas okeānos.. Cietēji būs arī šīs valstis, kas pieskaita sevi pie arktiskās teritorijas īpašniekiem. Piemēram, ASV un Kanāda jau izjūt globālās sasilšanas sekas – dabas katastrofas, kas paliek arvien bīstamākas, bet ledājiem kūstot, ir iespēja, ka vairākas ASV, kā arī Kanādas pilsētas var aplūst, palikt zem ūdens.
Turpmāk, ceļoties jūras līmenim, pašreizējās krasta līnijas migrēs uz iekšzemi, un 200 jūras jūdžu ekonomiskā zona ar tām pārcelsies uz iekšzemi.
“Kopumā ar Jūras tiesību līgumu Kanādai, Amerikas Savienotajām Valstīm, Krievijai, Norvēģijai un Dānijai tiek piešķirtas ievērojamas Arktikas zemūdens daļas. Šīs valstis apgalvo, ka dabas resursi atrodas virs un zem okeāna dibena līdz pat 200 jūdzēm no krasta līnijas. Tās var arī paplašināt prasību līdz 350 jūdzēm no krasta attiecībā uz jebkuru teritoriju, par kuru ir pierādīts, ka tā ir daļa no kontinentālā šelfa. Šīs vienošanās rezultātā visas šīs valstis ir ieguvušas ievērojamus naftas un dabasgāzes resursus.”

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register