Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:667539
 
Author:
Evaluation:
Published: 04.10.2004.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Globalizācija telekomunikācijās ir tieši atkarīga no globalizācijas ekonomikā. Mūsdienu strauji mainīgajā pasaulē informācijas tehnoloģijas un telekomunikācijas ir kļuvušas par stratēģiski svarīgu nozari. Pēc speciālistu vērtējuma, šīs jomas attīstības tempi Baltijā ir pat augstāki nekā Rietumeiropā. Šajā reģionā informācijas sabiedrībā veidojas pieprasījums pēc arvien jauniem produktiem un pakalpojumiem, kas ļauj efektīvāk un ātrāk pārvaldīt informāciju, pieņemt lēmumus, tādējādi gūstot panākumus.
Pēdējos gados telekomunikāciju un informācijas tehnoloģijas sākušas strauji attīstīties., turklāt telekomunikāciju pārēja jaunā kvalitātē atklāj informācijas tehnoloģiju iespējas. Telekomunikācijas - tā ir viena no visdinamiskākajām nozarēm. Svarīgākais telekomunikāciju attīstības rezultāts – pasaule ir “ietīta” globālajos tīklos. ITTE nozare ir viena no visstraujāk augošajām nozarēm pasaulē. International Data Corporation (IDC) pētījumi, kas aptvēra 50 valstis, liecina, ka informācijas tehnoloģiju un telekomunikāciju industrija attīstās par 27 procentiem straujāk nekā globālais iekšzemes kopprodukts. Laikā no 1992. līdz 1997.gadam informācijas tehnoloģiju un telekomunikāciju industrija palielinājusies par 40 procentiem jeb 526 miljardiem ASV dolāru, tā kļūstot pa 1,8 triljonu ASV dolāru vērtu nozari.
Pēdējo divu gadu laikā pasaules IT nozarē notikušas būtiskas izmaiņas. Pasaulē notiek ietekmīgāko telekomunikāciju un IT kompāniju saplūšana, IT kompāniju apvienošanās, veidojot kopuzņēmumus, alianses un noslēdzot sadarbības līgumus. …

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register