Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
5,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:826572
 
Author:
Evaluation:
Published: 08.06.2020.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Time period viewed: 2016 - 2020 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
  Darbs virtuvē    4
  Ēdienu gatavošanas darbā pielietojamo tehnoloģisko iekārtu vispārīgs raksturojums    9
  Darbs konditorejas cehā    10
  Darba organizācija un viesu apkalpošana ĒU    12
  Galda trauku, piederumu izvēle un izmantošana galda klājumos    13
  Zāles sagatavošana viesu uzņemšanai    15
  Apmeklētāju sagaidīšana un apkalpošana    16
  Ēdināšanas uzņēmuma darba plānošana    21
  Uzskaite un analīze ĒU    22
  Pašvērtējums un secinājumi    24
  Pielikums    25
Extract

Pašvērtējums un secinājumi
Izejot šo kvalifikācijas praksi, secinājumi ir daudzi un dažādi. Tiešām noderīga bija iepriekš apgūtā skolas prakse, jo ejot kvalifikācijas praksi, nebija viss jāsāk, tā teikt, no jauna. Varēju jau parādīt, ko maku. Kā arī iemācījos daudz ko jaunu un noderīgu, kas tiešām noderēs tālākajā dzīvē.
Esmu sapratusi to, ka pavāra profesija nav viegla un priekš manis tomēr ir mazliet par grūtu. Pavāram tiek uzticēts ļoti daudz un viņam jāmāk izpatikt visiem. Kā arī jāatceras daudz ēdienu receptes un visam jārit kā plānots. Laiks ir ļoti ierobežots. Viss jādara ātri un perfekti.
Man, kā praktikantam, bija uzticēti daudzi darbi. Visbiežāk bija jādara tādi darbi, ko pavārs pats nevarēja izdarīt, jo nebija laika, vai bija aizņemts darot ko citu. Bija arī jāgatavo, jānodekorē un jāpasniedz otrie ēdieni un saldie ēdieni, ja pavāram bija jātaisa suši pasūtījums vai banketu ēdieni.
Vadītāja bija ļoti saprotoša. Ar viņu bija viegli komunicēt un dažkārt arī sastrādāties. Bieži izteica uzslavas. Parādīja ar kādiem un kā jāstrādā ar dažāda veida dokumentiem, piemēram pavadzīmēm un kases čekas grāmatu, ko iepriekš biju jau apguvusi skolā, tāpēc visu bija vieglāk saprast.
Galu galā biju ļoti pamierināta, ka izvēlējos tieši šo kafejnīcu, kā savu prakses vietu. Ļoti ātri apradu ar telpām un to iekārtojumu, kā arī ar ēdienu gatavošanas paņēmieniem. Ātri iedzīvojos kolektīvā. Apguvu arī vairākas dažādas un noderīgas idejas galdu klāšanā un viesu apkalpošanā.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register