Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ

Great deal: today with a discount!

Regular price:
5,99
You save:
0,96 (16%)
Discounted price*:
5,03
Purchase
Add to Wish List
ID number:302158
Evaluation:
Published: 17.04.2013.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 6 units
References: Used
Time period viewed: 2011.g. - 2011.g.
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads   
1.  Ēdināšanas uzņēmuma raksturojums   
2.  Apmeklētāju skaita aprēķins   
3.  Sortimenta minimuma sastādīšana   
4.  Porciju skaita aprēķins   
5.  Ēdienkartes sastādīšana   
6.  Ēdienu tehnoloģisko karšu sastādīšana   
7.  Ēdienu pašizmaksu aprēķins   
8.  Ēdienu sortimenta izvērtējums   
9.  Dienā nepieciešamo izejvielu daudzuma aprēķins   
10.  Pārtikas produktu prečziniskais raksturojums   
  Secinājumi   
Extract

Ievads
Šī kursa darba uzdevums ir sastādīt ēdienkarti kādam ēdināšanas uzņēmumam. Mans izvēlētais ēdināšanas uzņēmums ir kafejnīca ar nosaukumu „Rallija krogs L14”. Mans mērķis ir sastādīt labu ēdienkarti un iegūt praktiskas iemaņas ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes izveidē. Kā arī ir ļoti svarīgi mācēt un zināt kā pareizi sastādīt ēdienkarti un prast aprēķināt cik tas ir izdevīgi uzņēmumam, un kādā daudzumā ir jāpagatavo ēdieni.
Manis izvēlētā kafejnīca ir neliela tipa. Ēdienkartes izvēle ir diezgan plaša, tajā nav iekļauti firmas ēdieni, jo tā ir maza, praktiska kafejnīca, kur var papusdienot darba pusdienlaikā. Alkoholiskie dzērieni ir mazs piedāvājumā, jo šis uzņēmums ir specializēts vairāk uz ēdināšanas uzņemumu. Laba un mājīga vieta ar garšīgu ēdienkartes izvēli.
Viens no galvenajiem ēdināšanas uzņēmuma pamatuzdevumiem, lai gūtu peļņu, ir kvalitatīvas ēdienkartes sastādīšana, lai klients vienmēr būtu paēdis un apmierināts. Šādas ēdienkartes izveidē ir jāievēro vairāki būtiski nosacījumi:
1) ēdienam ir jābūt garšīgam;
2) ēdienam ir jābūt vizuāli pievilcīgam;
3) ēdienam ir jābūt pieejamam par samērīgu cenu (t.i., atbilstoši ēdināšanas uzņēmuma veidam);
4) ēdiena gatavošanā ir jāizmanto augstvērtīgas izejvielas u.tt.

Load more similar papers

Send to email

Your name:

Enter an email address where the link will be sent:

Hi!
{Your name} suggests you to check out this Atlants.lv paper on „Ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartes sastādīšana”.

Link to paper:
https://eng.atlants.lv/w/302158

Send

Email has been sent

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register