Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
1,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:962718
 
Evaluation:
Published: 09.01.2012.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
  Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri - higiēniskā novērtējuma plāns    4
  Secinājumi    10
Extract

Mūsdienās arvien populārāki kļūst dažāda tipa sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumi, kuros cilvēki var paēst uz vietas vai iegādāties ēdienu līdzņemšanai. Tas ir saistīts ar to ka šodienas dzīves ritms ļoti biezi neļauj mums pašiem gatavot sev ēdienu. Tāda rīcība ir diezgan neapdomīga, jo mēs nevaram būt pārliecināti, ka ēdiens, kuru mums padod ir kvalitatīvs. Uzņēmumiem, kuri nodarbojas sabiedriskās ēdināšanas sfērā, ir stingri jārūpējas par ēdienu kvalitatīvu gatavošanu un pasniegšanu, kā arī par kopējo sanitāri – higiēnisko stāvokli uzņēmumā. Tomēr bieži uzņēmumi to, diemžēl, nedara. Sakarā ar to, es izvelējos novērtēt pēc sanitār i- higiēniskiem standartiem kādu no sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumiem, lai pārliecinātos vai mēs varam tur ēst. Praktiskā darba ietvaros es izvērtēju vienu no „MC’DONALDS” restorāniem, kurā šovasar nostrādāju trīs mēnešus.

Darba mērķis: pēc konkrētā plāna izvērtēt ēdināšanas uzņēmuma „MC’DONALDS” atbilstību sanitāri - higiēnisko normu prasībām un noteikumiem.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register