Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
7,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:419666
 
Evaluation:
Published: 07.03.2013.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Time period viewed: 2011 - 2015 years
Extract

Secinājumi / Pašvērtējums
Apskatīju visu slimnīcu, iepazinos ar nodaļām, ārstu kabinetiem, palātu izvietojumu, liftu un kāpņu izvietojumu slimnīcā; ar slimnīcas evakuācijas plāniem, nodaļas medicīnas personālu, tā pienākumiem.
Aprūpes darba gaitā ievēroju ētiskos, kulturālos un juridiskos aspektus. Ievēroju darba prakses gaitā iegūtās rakstiskās, mutiskās un elektroniskās informācijas konfidencialitāti.
Iepazinos ar pacientu diagnozēm un slimības vēsturēm, spēju nodrošināt un veicināt pacienta ārstēšanas un aprūpes procesu, pacienta fizisko un psiholoģisko drošību, intimitāti aprūpes darbības laikā.
Saskarsmei ar pacientu ir ļoti liela nozīme, jo vairums pacientu, nonākot slimnīcā, jūtas nomākti un nobijušies. Pati biju uztraukusies, cik labi man izdosies kontaktēties ar pacientiem, secinu, ka man tas padodas ļoti labi.
Novērtēju pacienta veselības stāvokli, veicu i/m, s/c, i/v injekcijas, i/v infūzijas un ievadīju ārsta nozīmētos preparātus. Procedūru manipulācijas veicu ievērojot aseptiku un antiseptiku. Pēc ārsta nozīmes dalu un kontrolēju medikamentus p/o lietošanai katram pacientam un piemērotākajā dienas laikā. Izskaidroju un izglītoju pacientam procedūras gaitu, mērķi un tās nepieciešamību. Veicu pacientam sistemātisku datu iegūšanu, apkopošanu, analīzi un visu informāciju dokumentēju. Organizēju un nodrošinu pacientu kvalitatīvu aprūpi.
Nodrošinu infekcijas profilaksi un mazinu infekcijas attīstības risku, veicu aprūpi infekcijas gadījumā un novēršu tās izplatīšanos. Novērtēju sāpju lokalizāciju, raksturu, intensitāti, nodrošinu pozicionēšanu un izvērtēju tās rezultātus. Pēc ārsta nozīmes plānoju un izvērtēju medikamentu efektu un devas, prognozēju iespējamās blakusreakcijas.
Nodrošinu, izglītoju pacientu un veicu pareizu un drošu insulīna terapiju, glikēmijas kontroli un monitorēšanu.
Novērtēju un atpazīstu vēnu trombozes, nodrošinu tās profilaksi izglītojot pacientu, mazinot vēnu attīstības risku. Sagatavoju pacientu invazīvajām un neinvazīvajām procedūrām, pirms un pēc procedūras novērojot, novērtējot pacienta fizioloģiskās un psiholoģiskās reakcijas.
Saņemu/sniedzu precīzu informāciju par aprūpē esošiem pacientiem, izglītoju un identificēju uzsākot un beidzot aprūpes darbu, profilaksi, veicinu pacientu aktīvi iesaistīties savā atveseļošanās procesā.
Iepazinos ar asins preparātiem, veicu asins pārliešanu , dokumentējot procedūras, novērojot un novērtējot pacienta veselības stāvokli transfūzijas laikā, pirms un pēc tās.
Izvirzītos mērķus sasniedzu. Darbu izpildu ar lielu atbildības sajūtu, nostiprināju iegūtās teorētiskās un praktiskās zināšanas, papildināju tās. Interesējos par visu, ko nesaprotu un mācos. Savu darbu prakses laikā es novērtēju labi. Man patīk strādāt komandā, labi saprotos ar darba kolēģiem. Varu atrast kontaktu ar pacientiem, to tuviniekiem. Cenšos maksimāli daudz laika veltīt katram pacientam. Cenšos palīdzēt katram, kuram mana palīdzība būtu nepieciešama.
Plānoju un organizēju savu darbu, veicu aprūpes procedūras augsta kvalitātē, ir labi darba rezultāti. Varu noteikt slimības diagnozi un to ārstēšanu.
Atbildīgi attiecos pret uzticētajiem darba pienākumiem, ir liela interese iegūt papildus zināšanas savā profesijā.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −7,98 €
Work pack Nr. 1330475
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register