Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:940786
 
Author:
Evaluation:
Published: 28.05.2008.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Mūsdienu prasības skolu darbā liek meklēt efektīvas, dzīvei pietuvinātas darba formas un metodes. Kā tuvināt skolēnus norisēm sabiedrībā, kā parādīt reālus attīstības procesus dabā un sabiedrībā, kā izskaidrot apkārt notiekošo un iemācīt skolēniem to saprast, ietekmēt un vadīt, kāds ir vistaisnākais ceļš uz dzīves prasmju apguvi mācību procesā? Ir zināms, ka mācību ekskursija kā mācību darba forma ir izmantota jau izsenais, taču reāli tā bieži vien nesniedz gaidītos rezultātus, jo skolēni mācību ekskursiju dažkārt uztver kā izklaides braucienu. Vēloties mainīt šo priekšstatu, sagatavošanas darbus un realizāciju veicu plānveidīgi.

Projekta temats. Amata noslēpumi. Keramiķis.

Projekta mērķis. Iepazīstināt skolniekus ar vienu no vecākajām profesijām - keramiķis. Uzzināt kā top keramikas izstrādājumi. Plānot un vadīt mācību ekskursiju uz Ārzemju mākslas muzeju lai iepazīstinātu skolēnus ar Senās Grieķijas, Romas un Etrusku keramikas oriģināldarbiem.
Prognozējamie rezultāti: Skolēnu interese par vienu no daudzveidīgajām, radošajām profesijām, seno civilizāciju sasniegumiem, interese par mākslas un kultūras vēsturi. Pamudinājums veikt patstāvīgus pētījumus, lasīt, meklēt informāciju internetā.

Prognozējamie šķēršļi: Skolēni iepriekš ir instruēti par disciplīnu un uzvedību sabiedriskās vietās. Ja ekskursijas laikā kāds no skolēniem cieš nelaimes gadījumā, skolotājs sniedz pirmo palīdzību un, ja nepieciešams, izsauc neatliekamo medicīnisko palīdzību vai organizē cietušā nogādāšanu ārstniecības iestādē. …

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register