Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:249834
 
Author:
Evaluation:
Published: 04.01.2010.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
1.  SIA „X” apraksts   
2.  SIA „X” darbības stratēģija   
3.  SIA „X” personāla politika un stratēģija   
4.  Organizācijas struktūra   
5.  Štatu saraksts   
6.  Publikācija sludinājumu konkursam uz vakanto vietu   
Extract

1.SIA „X” apraksts
Šodienas pārtikas produktu tirgū pircēju izvēli nosaka tādi faktori kā augsta kvalitāte, produkta veselīgums, drošība, nekaitīgums, konkurētspējīga cena. Izvirzot par prioritāti tieši šādus nosacījumus, sekmīgi jau kopš 2003. gada strādā SIA „X”. Šis uzņēmums ir vienīgais Latvijā, kurš strādā pēc Itāļu ne industriāla (amatnieku) saldējuma gatavošanas tehnoloģijas.
Saldējuma kafejnīcā izstrādā mīksto saldējumu pēc standartiem 2628204-01:2003 „Mīkstais saldējums”, kā arī tiek piedāvāti ēdināšanas pakalpojumi ar sekojošiem sortimentiem: saldējums, saldējuma deserti, kā arī piena kokteiļi.
Uzņēmumā strādā 47 darbinieki, kuri ražo augstas kvalitātes produktu. Saldējuma ražošanas cikls notiek slēgtā vidē. Pirms saldējuma gatavošanas tiek veikta saldējuma mašīnas un gastronomisko trauku dezinfekcija. Pēc saldējuma pagatavošanas procesiem tiek veikta saldējuma mašīnas, darba galdu, gastronomisko trauku, telpu tīrīšana un dezinfekcija. Ne retāk kā divas reizes gadā, saldējuma maksai tiek veikta mikrobioloģiskā analīze.
Tā ražošanai tiek izmantots labākais Latvijas piens, svaigi augļi un speciālas sastāvdaļas, kuri tika izstrādāti pēc Itāļu receptēm. Pateicoties modernajai ražošanas tehnoloģijai produkts tiek norobežots no inficēšanas no ārpuses, tādējādi nodrošināt paša produkta teicamu veselību. Ražošanā netiek izmantoti konservanti.
Uzņēmumā izgatavota speciāla paškontroles sistēma, sastāvoša no regulāri vadošā kompleksa palīglīdzekļiem. Tiek veikti kontroles apmeklējumi vielām, materiāliem un gatavai produkcijai (apmeklējuma reģistrācija).
Saldējums ir ar vairākām gāršām, kas satur dabiskos vitamīnus un ir ērti un nekaitīgs videi.
Būtiski pieaudzis saldējuma realizācijas apjoms. Saldējums ir šodienas dinamiskajam laikmetam atbilstoši funkcionāls produkts, kas piedāvā ērtu iepakojumu, dažādas izvēles produkcijas sortimenta. Pieprasījuma pamatā ir iespējas ko sniedz mūsdienu tehnoloģijas, kas kalpo kā līdzsvars starp dabīgo, veselīgo un straujo dzīves ritmu.

2.SIA „X” darbības stratēģija
Uzņēmuma misija ir augstas kvalitātes saldējuma ražošana un pārdošana Latvijas tirgū.
Uzņēmuma vīzija ir nodrošinot kvalitāti visā savā darbībā. SIA „X” cenšas kļūt par vadošo „Mīksto saldējuma” produktu ražotāju Latvijā – drošības, kvalitātes un panākumu simbolu. Uzņēmuma darbības pamatā ir nodrošināt patērētājus ar augstas kvalitātes produktu, izmantojot gadiem uzkrāto pieredzi, tradīcijas, kvalificētus speciālistus un jaunākās tehnoloģijas.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register