Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:619212
 
Author:
Evaluation:
Published: 20.03.2009.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Mana prakses vieta bija viesnīcā „Le Royal Meridien Hamburg”, Vācijā no š. g. 29. marta līdz 13. maijam. Prakses laikā iepazinos ar viesnīcas saimnieciskā dienesta darba organizāciju, restorāna darba organizāciju un ēdienu piegādes numuros servisa (turpmākajā tekstā - room service) darbību. Prakses laikā ieguvu plašas zināšanas saimnieciskā dienesta, restorāna un room service darbībā, darba organizēšanā un vadīšanā.
Viesnīca „Le Royal Meridien Hamburg” savu darbību ir uzsākusi 2003. gada 1. septembrī un ietilpst Le Meridien viesnīcu ķēdē, kas darbojas visā pasaulē. Vācijā šī ir jaunākā viena no septiņām Le Meridien viesnīcām. Le Meridien tīklā ir vairāk kā 140 viesnīcas, atpūtas centri un ēdināšanas uzņēmumi 56 valstīs Eiropā, Dienvidamerikā, Ziemeļamerikā, Āzijā, Tuvajos Austrumos, Austrālijā un Āfrikā. Viesnīcu tipi ir visdažādākie – sākot no nelielām trīsdesmit, četrdesmit numuru viesnīcām līdz ‘mega lielām’ 4000 numuru viesnīcām. Galvenokārt visas ir biznesa klases viesnīcas ar lieliem konferenču centriem. Le Meridien ir izveidojis „Le Meridien Moments” karti, kas domāta, tiem, kuri daudz ceļo un izmanto Le Meridien viesnīcu pakalpojumus. Šī karte piedāvā dažādas atlaižu un bonusu sistēmas, kā arī papildus servisus Le Meridien ķēdes viesnīcās.
Le Meridien sadarbojas ar japāņu Nikko Hotels Intenational. Abām viesnīcu ķēdēm ir vairākas kopējas viesnīcas, kā arī noris dažāda veida sadarbība starp abu ķēžu viesnīcām.
Le Meridien nosaukums viesnīcām ir izveidots un pieņemts 1972. gadā, bet pats aizsākums meklējams 1958. gadā, kad Čārlzs Forte atvēra savu pirmo viesnīcu „Waldorf” Londonā un četrus gadus vēlāk zem nosaukuma Forte Holdings sāka veidot viesnīcu ķēdi. Laika gaitā Le Meridien pārņem un nopērk vairākas viesnīcu ķēdes, piemēram, Knott Hotels, Crest Hotels u. c. Šodien Le Meridien ļoti veiksmīgi darbojas visā pasaulē, atverot arvien jaunas viesnīcas un paplašinot savu darbību.
Latvijai tuvākās Le Meridien ķēdes viesnīcas ir „Le Meridien Villon” Lietuvā, Viļņā, „Le Royal Meridien National” un „Le Meridien Moscow Country Club” Krievijā, Maskavā.…

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −5,98 €
Work pack Nr. 1135926
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register