Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:576612
 
Author:
Evaluation:
Published: 04.03.2008.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 3 units
References: Not used
Time period viewed: 2000 - 2010 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  IEVADS    3
1.  A/S „RĪGAS PIENA KOMBINĀTS”    4
1.1.  Īss uzņēmuma apraksts    4
1.2.  Apakšuzņēmumi un sadarbības partneri    5
1.2.  Apakšuzņēmumi un sadarbības partneri    5
1.2.1.  A/S Limbažu piens    5
1.2.2.  Piena rūpnīca Demjanskā    5
1.2.3.  Uzņēmuma vadošie zīmoli    5
2.  PIENA PRODUKTU RAŽOŠANAS TEHNOLOĢISKĀS SHĒMAS    6
1.3.  Termiski apstrādāts piens    6
1.3.  Termiski apstrādāts piens    6
1.4.  Skābpiena produktu tehnoloģiskā shēma    6
1.4.  Skābpiena produktu tehnoloģiskā shēma    6
2.2.1.  Skābā krējuma ražošanas tehnoloģiskā shēma    7
2.2.2.  Jogurta ražošanas tehnoloģiskā shēma    7
3.  SALDĒJUMA TEHNOLOĢISKĀ INSTRUKCIJA    9
1.5.  Produkta raksturojums    9
1.5.  Produkta raksturojums    9
1.6.  Izejvielas un pamatmateriāli    9
1.6.  Izejvielas un pamatmateriāli    9
1.7.  Tehnoloģiskais process    9
1.7.  Tehnoloģiskais process    9
3.3.1.  Izejvielu pieņemšana un sagatavošana    9
3.3.2.  Maisījuma sagatavošana un filtrēšana    10
3.3.3.  Maisījuma homogenizēšana un pasterizēšana    11
3.3.4.  Maisījuma dzesēšana un nogatavināšana cisternā    11
3.3.5.  Aromatizētāju un pārtikas krāsvielu pievienošana    11
3.3.6.  Saldējuma masas frizēšana un porciju veidošana    11
3.3.7.  Saldējuma sasaldēšana un nocietināšana    12
3.3.8.  Saldējuma glazēšana (tikai saldējumiem glazūrā)    12
3.3.9.  Saldējuma iepakošana un marķēšana    13
1.8.  Atsevišķu saldējumu veidu ražošanas tehniskā procesa īpatnības    13
1.8.  Atsevišķu saldējumu veidu ražošanas tehniskā procesa īpatnības    13
3.4.1.  Saldējums ar gabalvielām un augļu – ogu piedevām    13
3.4.2.  Kārtainais saldējums    13
1.9.  Saldējuma defekti    13
1.9.  Saldējuma defekti    13
4.  Iekārtu sanitārās apstrādes procesu shēma    14
  VEIKTO DARBU APRAKSTS    15
  SECINĀJUMI    16
  IZMANTOTĀS LITERATŪRAS UN AVOTU SARAKSTS    17
  PIELIKUMI    18
Extract

Lai kļūtu par darba tirgū konkurēt spējīgu speciālistu, katram topošajam un esošajam pārtikas tehnologam būtu jāpārzina dzīvnieku valsts, augu valsts un citas izcelsmes pārtikas produktu ražošanas tehnoloģiskos procesus un tehnoloģijas pilnveidošanas jautājumus, to ražošanas ekonomiku. Tehnologam jāpārzina tehnoloģiskā procesā lietotās iekārtas, to darbināšanai nepieciešamos enerģētiskos resursus. Jāpārzina kvalitātes vadības sistēmas pamatprincipi un to ieviešana uzņēmumos, nodrošinot nekaitīgas pārtikas ražošanu. Pārtikas un dzērienu tehnologam jāvada, jāplāno, jāorganizē pārtikas produktu ražošana, to kvalitātes kontrole visos ražošanas procesa posmos, jānodrošina nodarbinātā personāla saskaņota darbība, jāorganizē un jāveicina jaunu produktu izstrāde un ieviešana ražošanā, atbildot par drošu pārtikas produktu ražošanas darba drošības un ugunsdrošības noteikumu ievērošanu, jāseko Latvijas Republikas un citu normatīvo aktu ievērošanai un piemērošanai pārtikas produktu ražošanā.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register