Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:637233
 
Author:
Evaluation:
Published: 05.11.2010.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
1.  Uzņēmuma struktūra    3
1.2.  Darbinieku sastāvs    4
2.  Pārtikas drošības vadība SIA ”Linde pārtika”    5
3.  Ēdienu gatavošana    6
3.1.  Dārzeņu apstrāde    7
3.2.  Zivju apstrāde    8
3.3.  Gaļas apstrāde    9
3.3.1.  Gaļas ēdiena tehnoloģiskā karte    10
3.3.2.  Gaļas ēdiena kalkulācijas karte    11
3.4.  Mērces un piedevas    12
3.5.  Dzidrās un nedzidrās zupas    13
3.6.  Aukstie ēdieni un uzkodas    14
3.7.  Putraimu, pākšaugu un makaronu ēdieni    15
3.8.  Biezpiena un olu ēdieni    16
3.10.  Saldie ēdieni    17
3.11.  Karstie, aukstie dzērieni    18
3.12.  Latviešu nacionālā virtuve    18
3.13.  Cittautu ēdieni    19
4.  Miltu konditorejas izstrādājumi    20
4.1.  Raugu mīklas pagatavošana un tās izstrādājumi    20
4.2.  Smilšu mīklas pagatavošana un tās izstrādājumi    21
4.3.  Kārtainās bezrauga mīklas pagatavošana un tās izstrādājumi    22
4.4.  Kūku un tortu apdares pusfabrikātu gatavošana    23
5.  Secinājumi    24
Extract

Secinājumi.
Šī bija mana pirmā patstāvīgā prakse, jo skolas ĒGT stundās neiemācās tik daudz, ka patstāvīgi darbojoties kādā uzņēmumā.
Es uzskatu, ka daudz vieglāk var iemācīties tieši praktiski strādājot nevis sēžot stundās un klausoties skolotājas teiktajā.
Prakses laikā iemācījos ļoti daudz ēdienu, kurus nekad nebiju gatavojusi, un kuri man ļoti labi palika atmiņā, jo tieši tie ēdieni, kurus es pati gatavoju palika atmiņā, ne pa velti cilvēki saka „ar skatīšanos TU neko neiemācīsies”. Tagad sapratu, ka tā tiešam ir .
Mani ļoti priecē, ka iepazinos ar daudz dažādiem līdz šim neredzētiem augiem un produktiem. Vēl iemācījos strādāt ar dažāda veida virtuves aprīkojumiem, kas ļoti atvieglo darbu virtuvē. Bez šāda aprīkojuma un tehnikas, darbs ietu daudz lēnāk uz priekšu.
Bet kopumā man ļoti patika prakse tieši šajā uzņēmumā, jo šeit bija ļoti saticīgas tantes, kas ļāva man ātri iejusties. Šī prakse man deva ļoti lielu pieredzi, un sapratu ka tieši pa šo jomu mācīšos arī tālāk.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register