Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:219023
 
Author:
Evaluation:
Published: 04.01.2018.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Time period viewed: 2011 - 2015 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Uzņēmuma vispārējs raksturojums    4
2.  „Laiva” pakalpojumi un to novērtējums    5
2.1.  Ēdienu un dzērienu piedāvājums    5
2.2.  Interjera raksturojums    7
3.2.  Atbilstība sanitāriem un drošības noteikumiem    9
4.  Prakses novērtējums    11
  Secinājumi    12
  Priekšlikumi    13
Extract

Secinājumi
1. Kafejnīcas apgrozījumu un darbību ļoti ietekmē laikapstākļi, jo labu saulainās dienās cilvēki Pāvilostā ir vairāk.
2. Kafejnīca atrodas ļoti labā un izdevīgā vietā, kas ir braucot līdz jūrai.
3. Kafejnīca ir vairāk orientēta uz rīdziniekiem, kas pavada vasaras pilsētā un tūristiem, tāpēc uzņēmuma mērķis ir apmierināt klientus pēc iespējas labāk.
4. Ēdienkarte ir ļoti maza ar aukstām cenām un tiek ieturēta vairāk itāļu stilā, ēdieni ir vienkārši un viegli pagatavojami.
5. Kā pamatproduktu piedāvā “Illy” firmas kafiju.
6. Interjers ir iekārtots baltos un pelēkos toņos, ir divas ēdamtelpas un galdiņi laukā.
7. Vienā maiņā strādā 3 cilvēki, kas ir par maz nedēļas nogalēs, kolektīvs ir ļoti draudzīgs.
8. Virtuves iekārtojums atbilst sanitārajām un drošības prasībām, lai gan netiek ievērotas dažas sanitāro prasību nianses ēdiena pagatavošanas laikā.
9. Uzņēmumā vērojams demokrātisks vadīšanas stils ar autoritārām iezīmēm.

Priekšlikumi
1. Izveidot mājas lapu kafejnīcai „Laiva”, lai varētu sevi vairāk reklamēt un iegūt vairāk informācijas.
2. Algot vēl kādus darbiniekus nedēļas nogalēs.
3. Skaidri pateikt kādi ir katra darbinieka personas pienākumus un par ko ir atbildīgs.
4. Piepirkt klāt viesmīlēm siltās jakas un priekšautus, jo šobrīd nepietiek.
5. Palielināt darbinieku ģērbtuves, iegādājoties atsevišķus skapīšus.
6. Iegādāties speciālus bērnu krēsliņus.
7. Pavāriem rūpīgāk un ar leilāku atbildību gatavot ēdienus, lietojot matu tīkliņu un nošķirot virtuves traukus ar klientu traukiem.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −6,77 €
Work pack Nr. 1363613
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register