Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:493652
 
Evaluation:
Published: 11.10.2018.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 1 units
References: Not used
Time period viewed: 2016 - 2020 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Gan Bei    4
2.  Uzņēmuma kā sistēmas darbības raksturojums    5
3.  Uzņēmuma struktūra, tās atbilstība uzņēmuma mērķu īstenošanai    6
4.  Lēmumu pieņemšanas procesi uzņēmumā    7
5.  Organizācijas veids, tā atbilstība uzņēmuma stratēģiskajiem mērķiem    7
6.  Restorāna kopējais vērtējums    8
7.  Uzņēmuma darbības SVID analīze    11
8.  Uzņēmuma stratēģija, tā atbilstība iekšējai/ ārējai videi    13
9.  Uniformas standarti    14
10.  Tirdzniecības zāles sagatavošana viesu apkalpošanai    19
10.1.  Mazgāšanās līdzekļi    19
10.2.  Prasības,kādas tiek izvirzītas viesmīlim apkalpošanas laikā    19
10.3.  Viesmīļa darba piederumi    21
11.  Apkalpošanas standarti    22
11.1.  Etiķetes likumi    24
11.2.  Viesu sagaidīšana un pasūtījuma pieņemšana    24
12.  Secinājumi    26
13.  Priekšlikumi    27
  Izmantotā literatūra    28
Extract

Ik gadu personālam ir jāliek eksāmens, kura laikā tiek pārbaudītas ēdienkartes zināšanas( jāzin visas sastāvdaļas katram ēdienam un dzērienam).
Viens no galvenajiem viesmīļa darba piederumiem ir darba salvete. Darba salvetes jeb rokas dvieļa pielietojums -neapdedzināt rokas, kad tiek pasniegti karstie ēdieni un minimāli notīrīt traukus pirms tie tiek servēti uz galda. Rokas salvetei pastāvigi jābūt tīrai un tai jābut vai nu rokā,vai uz oficianta rokas. Ar to nekādā gadījumā netiek tirītas drupačas no galda virsmas, kā arī to neizmanto kā salveti kurā noslaucit rokas. Rokas dvielim jābūt tīram, baltam un izgludinātam(saburzīts vai netīrs rokas dvielis tiek nomainīts uz citu). Ikdienas rokas dvielim jābūt divkārši salocītam uz pusēm un jāatrodas oficianta kreisajā rokā. Nav pieļaujams to likt kabatā,padusē vai likt uz pleca.Paplāte tiek izvietota un nēsāta uz vienas rokas (uz kreisās rokas,ja Jūsu stiprā roka ir labā). Nav pieļaujams nēsāt paplāti ņemot to aiz malas ar abām rokam. Izņēmuma gadījumā,ja tā ir ļoti smaga,tad to nesam ar abām rokām. Kategoriski aizliegts likt paplāti uz viesu galda vai uz kaimiņu galda!!! (Gan Bei arhīvs, 2015)
Servants ir viesmīļa darba galds, kuru izvieto tirdzniecības / banketu zālē, katram viesmīlim savā sektorā. Kopumā restorānā ir 5 servanti. Tajā tiek novietota daļa no traukiem, galda piederumiem, salvetes, viesmīļa darba rīki. Servants ir atverams plaukts ar divām durvīm un divām atvilknēm, tā izmēri “Gan bei city”:
• Augstums – 900 mm
• Garums – 1200 mm
• Platums – 550 mm
Kopumā restorānā ir 33 galdi, no kuriem divi ir banketa, 9 mazie (max 4 cilvēkiem) un 22 lieli ( max 6 cilvēkiem).

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −4,77 €
Work pack Nr. 1367818
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register