Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:130625
 
Author:
Evaluation:
Published: 15.03.2011.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 4 units
References: Not used
Time period viewed: 2000 - 2010 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Vispārējās ziņas par uzņēmumu    4
2.  Tehnoloģiskie procesi    7
2.1.  Izejvielu sagādes organizācija    7
2.2.  Izejvielu pirmapstrāde    9
2.3.  Ēdienu gatavošana    12
2.4.  Gatavās produkcijas kvalitātes pārbaude    13
2.5.  Gatavās produkcijas realizācija    14
3.  Sanitārhigiēniskās prasības uzņēmumā    15
4.  Tehnoloģiskās iekārtas    18
4.1.  Speciālās tehnoloģiskās iekārtas    18
4.2.  Ražošanas telpu plāns    18
4.3.  Mehanizācijas un automatizācijas līmeņa raksturojums uzņēmumā    19
  Secinājumi    20
  Izmantota literatūra    21
Extract

Secinājumi
Bistro- restorānam „Lielais ķīnas mūris”.ir ļoti izdevīgā atrašanas vieta, pašā pilsētas centrā, galvenajā gājēju ielā, tuvu autoostai un stacijai;
Gandrīz visas izejvielas tiek piegādātas katru dienu, līdz ar to izejvielas ēdienu gatavošanai ir vienmēr svaigas un kvalitatīvas;
Uzņēmumam ir izveidota paškontroles sistēma, kura tiek stingri ievērota.
Dienas beigās nav ēdienu/izejvielu pārpalikums, un tie ir vienmēr svaigi un kvalitatīvi, jo ēdieni tiek gatavoti tik bieži, cik ir nepieciešams uz konkrētu laika posmu;
Uzņēmums vienmēr pilnveidojas, ieviešot jaunus piedāvājumus. Līdz ar to tiek atjaunotas arī iekārtas (pēc nepieciešamības);
Gatavas produkcijas nogādāšana uz sadales līniju notiek pa speciāli tam paredzēto durvi, produkcija uzreiz nonāk attiecīgajās vitrīnās, kas ļauj nepārtraukt aukstuma vai karstuma ķēdi produkcijai, un mazinot piesārņojuma risku.
Uzglabāšanas temperatūru vitrīnās kontrolē ar speciālo mērierīci. Atbilstošas uzglabāšanas temperatūras nodrošināšana un uzturēšana ir svarīga ēdiena kvalitātes saglabāšanai un mikrobioloģiskā riska mazināšanai;
Darbinieki rūpīgi seko sanitār-higiēnisko prasību ievērošanu (telpu, iekārtu, inventāra), kā arī tiek stingri ievērota personīgā higiēna, kas mazina fizikālo un mikrobiālo piesārņojumu;
Būtu vēlams izstrādāt jaunu tīrīšanas-dezinfekcijas plānu ar tīrīšanas līdzekļu izmantojamu koncetrāciju;
Visas iekārtas tiek darbinātas katru dienu, un nav lieku (nenoslogotu) iekārtu.
Ražošanas cehu izvietojuma secība un tehnoloģiskās plūsmas tiek ievērotas, tomēr nav nodalītas atkritumu un izejvielu plūsmas, tāpēc pastav piesārņojuma risks. Šīs plūsmas būtu jānodala

Editor's remarks
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register