Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
7,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:509930
 
Author:
Evaluation:
Published: 02.04.2009.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 4 units
References: Not used
Time period viewed: 2000 - 2010 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    4
Vispārējas ziņas par uzņēmumu    5
1.1.  Uzņēmuma organizatoriskā struktūra    7
1.2.  Restorāna un bāra detalizēts raksturojums    8
2.  Tehnoloģiskie procesi    17
2.1.  Izejvielu sagādes organizācija    18
2.2.  Izejvielu pirmapstrāde    25
2.3.  Ēdienu gatavošana    26
2.4.  Gatavās produkcijas kvalitātes pārbaude    29
2.5.  Gatavās produkcijas realizācija    30
3.  Sanitārhigiēniskās prasības uzņēmumā    32
4.  Tehnoloģiskās iekārtas    38
  Secinājumi un priekšlikumi    48
  Izmantotā literatūra    49
  Pielikums    50
Extract

IEVADS
Nepietiek iegūt teorētiskās zināšanas augstskolā, lai būtu gatavs startēt darba tirgū attiecīgajā nozarē, tādēļ studentiem, kas apgūst ēdināšanas un viesnīcu uzņēmējdarbību, mācību procesā ir jāizstrādā arī mācību prakses. Šiem studentiem katru gadu jāiepazīstas un jānostiprina savas zināšanas dažādos uzņēmumos, lai vēlāk varētu pilnveidot un realizēt savas spējas darbā, piedāvājot klientiem kvalitatīvu pakalpojumu.
Restorānu prakse ir viena no praksēm, kurā students iepazīstas ar attiecīgajiem ražošanas procesiem ēdināšanas uzņēmumā. Tiek veidota prasme raksturot un analizēt uzņēmuma darbību, uzsverot tā efektivitāti un trūkumus un sniedzot ieteikumus to novēršanā. Šī prakse bieži vien tiek veikta arī uzņēmumos, kas atrodas ārvalstīs, piemēram, Itālijā, tā ir iespēja ne tikai izvērtēt uzņēmumu pēc augstskolā iepriekš apgūtiem kritērijiem, bet iegūt studentam jaunas valodas zināšanas un pieredzi strādājot un iepazīstoties citas kultūras ietvaros. Restorānu prakses galvenais mērķis ir iegūt prasmi analizēt ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģisko procesu norisi un to vadību, kā arī izpratni par metožu un paņēmienu pielietošanu produkcijas vai pakalpojumu kvalitātes nodrošināšanā, kā arī norādīt sasniegumus un trūkumus ēdināšanas uzņēmuma darbībā un sniegt ieteikumus to novēršanā.
Jau vairākus gadus studentiem tiek piedāvāta iespēja savas prakses veikt Itālijā, pateicoties savstarpējai sadarbībai starp Latvijas Lauksaimniecības Universitāti un aģentūru Europe Service Agency. Viens no aģentūras sadarbības uzņēmumiem Itālijā ir arī viesnīca Bogliaco. Viesnīca jau vairāk kā piecus gadus uzņem pašmāju un ārzemju studentus, kuriem ļauj nostiprināt teorētiskās zināšanas, papildināt un nostiprināt praktiskās iemaņas darbam viesmīlības jomā.

1. VISPĀRĒJĀS ZIŅAS PAR UZŅĒMUMU
Uzņēmums atrodas Itālijas ziemeļu daļā, Lombardijas reģionā pie Gardas ezera. Šis reģions ir viena no iecienītākajām atpūtas zonām Itālijā. Viesnīca Bogliaco atrodas tāda paša nosaukuma ciemā, 2 km no nedaudz lielākā Gargnano ciema un 1,5 km no golfa kluba-Golf Bogliaco, pašā Gardas ezera krastā.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register