Practice Reports
Technologies
Cooking, Food Processing
Ražošanas prakses atskaite kafejnīcā "Jomas 77"-
Ražošanas prakses atskaite kafejnīcā "Jomas 77"
Practice Reports32 Cooking, Food Processing, Tourism, Traveling, Business
Nr. | Chapter | Page. |
Ievads | 3 | |
1. | Vispārīgās ziņas par uzņēmumu | 4 |
2. | Tehnoloģiskie procesi | 8 |
2.1. | Izejvielu sagāde | 8 |
2.2. | Izejvielu uzglabāšana | 9 |
2.3. | Izejvielu pirmapstrāde | 11 |
2.4. | Ēdienu gatavošana | 15 |
2.5. | Gatavās produkcijas realizācija | 21 |
2.6. | Atkritumu apsaimniekošana | 22 |
3. | Sanitārhigēniskās prasības uzņēmumā | 24 |
4. | Tehnoloģiskās iekārtas | 28 |
4.2. | Ražošanas telpu plāns ar iekārtu izvietojumu | 31 |
4.3. | Ražošanas procesa apraksts | 33 |
Secinājumi | 35 | |
Literatūras un interneta avotu saraksts | 37 | |
Pielikumi | 38 |
SECINĀJUMI
• Uzņēmums „Jomas 77” atrodas Jūrmalā Dzintaros, un piedāvā salīdzinoši plašu Eiropas ēdienkarti, par saprātīgām cenām.
• Kafejnīcā „Jomas 77” tiek nodarbināti 13 darbinieki, kuriem ir jāpilda savi tiešie pienākumi, bet brīžiem arī kādu citu darbinieku pienākumi.
• Kafejnīcā tiek izmantoti viesmīļu pakalpojumi, kas ir vispiemērotākais apkalpošanas veids uzņēmuma struktūrai.
• Kafejnīcas „Jomas 77” vadītāja ir izvēlējusies uzticamus piegādātājus, kuri piegādā produkciju divreiz nedēļa, vai iepriekš vienojoties.
• Uzņēmumā lielākā daļa dokumentācijas tiek veikta kladēs, kas ir salīdzinoši neparocīgi.
• Uzņēmumā neviedo lielas produktu un dzērienu rezerves, lai izvairītos no produktu bojāšanās.
• Uzņēmumā ir izveidotas divas noliktavas, pieci ledusskapji, četras saldētavas, kas ir pietiekams skaits produktu uzglabāšanai.
• Visos ledusskapjos tiek ievērots saderības princips, kā arī princips „kas pirmais iekšā, tas pirmais ārā”.
• Uzņēmumā ir iekārtotas un aprīkotas atsevišķas darba vietas gaļas/zivju un dārzeņu pirmapstrādei.
• Kafejnīcā „Jomas 77” tiek atdalīts aukstais un karstais cehs, kuru darbinieki nepieciešamības gadījumā palīdz viens otram.
• Aukstajā cehā tiek gatavoti salāti, uzkodas un saldie ēdieni, bet karstajā cehā zupas, piedevas, otrie ēdieni.
• Ēdienu galējās apstrādes cehi ir atbilstoši aprīkoti un tiek atbilstoši tīrīti ar biocīdu reģistrā reģistrētiem līdzekļiem.
• Uzņēmumā ir pietiekams skaits tehnoloģisko iekārtu, lai sekmīgi varētu realizēt produkciju.
• Kafejnīcā „Jomas 77” netiek izmantotas tehnoloģiskās kartes, kā arī izejvielas netiek svērts, gala rezultātā iegūstot dažādas porciju rezultātus.
• Kafejnīca iepērk ļoti daudz pusfabrikātu, kurus varētu arī gatavot paši.
• Visas telpas, inventārs tiek regulāri uzkopts un dezinficēts.
…
Saturs 2 Ievads 3 1. Vispārīgās ziņas par uzņēmumu 4 2. Tehnoloģiskie procesi 8 2.1 Izejvielu sagāde 8 2.2 Izejvielu uzglabāšana 9 2.3 Izejvielu pirmapstrāde 11 2.4 Ēdienu gatavošana 15 2.5 Gatavās produkcijas realizācija 21 2.6 Atkritumu apsaimniekošana 22 3. Sanitārhigēniskās prasības uzņēmumā 24 4.Tehnoloģiskās iekārtas 28 4.2. Ražošanas telpu plāns ar iekārtu izvietojumu 31 4.3 Ražošanas procesa apraksts 33 Secinājumi 35 Literatūras un interneta avotu saraksts 37 Pielikumi 38
- Prakses atskaite par darbu muitā
-
Prakses atskaite uzņēmējdarbībā
Practice Reports10 Business, Marketing, Advertising, Management
-
Ražošanas prakses atskaite kafejnīcā "Jomas 77"
Practice Reports32 Cooking, Food Processing, Tourism, Traveling, Business
-
You can quickly add any paper to your favourite. Cool!Ražošanas prakses atskaite A/S ”Aldaris”
Practice Reports for university11
-
Ražošanas prakses atskaite
Practice Reports for university15
-
Kvalifikācijas prakses atskaite
Practice Reports for university52
-
Ražošanas prakses atskaite tirgvedībā. SIA "Talce"
Practice Reports for university10
-
Prakses atskaite ražošanas uzņēmumā
Practice Reports for university11