Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ

Great deal: today with a discount!

Regular price:
5,99
You save:
1,08 (18%)
Discounted price*:
4,91
Purchase
Add to Wish List
ID number:462821
Author:
Evaluation:
Published: 22.04.2013.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 8 units
References: Used
Time period viewed: 2011.g. - 2012.g.
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Vispārīgās ziņas par uzņēmumu    4
2.  Tehnoloģiskie procesi    8
2.1.  Izejvielu sagāde    8
2.2.  Izejvielu uzglabāšana    9
2.3.  Izejvielu pirmapstrāde    11
2.4.  Ēdienu gatavošana    15
2.5.  Gatavās produkcijas realizācija    21
2.6.  Atkritumu apsaimniekošana    22
3.  Sanitārhigēniskās prasības uzņēmumā    24
4.  Tehnoloģiskās iekārtas    28
4.2.  Ražošanas telpu plāns ar iekārtu izvietojumu    31
4.3.  Ražošanas procesa apraksts    33
  Secinājumi    35
  Literatūras un interneta avotu saraksts    37
  Pielikumi    38
Extract

SECINĀJUMI
• Uzņēmums „Jomas 77” atrodas Jūrmalā Dzintaros, un piedāvā salīdzinoši plašu Eiropas ēdienkarti, par saprātīgām cenām.
• Kafejnīcā „Jomas 77” tiek nodarbināti 13 darbinieki, kuriem ir jāpilda savi tiešie pienākumi, bet brīžiem arī kādu citu darbinieku pienākumi.
• Kafejnīcā tiek izmantoti viesmīļu pakalpojumi, kas ir vispiemērotākais apkalpošanas veids uzņēmuma struktūrai.
• Kafejnīcas „Jomas 77” vadītāja ir izvēlējusies uzticamus piegādātājus, kuri piegādā produkciju divreiz nedēļa, vai iepriekš vienojoties.
• Uzņēmumā lielākā daļa dokumentācijas tiek veikta kladēs, kas ir salīdzinoši neparocīgi.
• Uzņēmumā neviedo lielas produktu un dzērienu rezerves, lai izvairītos no produktu bojāšanās.
• Uzņēmumā ir izveidotas divas noliktavas, pieci ledusskapji, četras saldētavas, kas ir pietiekams skaits produktu uzglabāšanai.
• Visos ledusskapjos tiek ievērots saderības princips, kā arī princips „kas pirmais iekšā, tas pirmais ārā”.
• Uzņēmumā ir iekārtotas un aprīkotas atsevišķas darba vietas gaļas/zivju un dārzeņu pirmapstrādei.
• Kafejnīcā „Jomas 77” tiek atdalīts aukstais un karstais cehs, kuru darbinieki nepieciešamības gadījumā palīdz viens otram.
• Aukstajā cehā tiek gatavoti salāti, uzkodas un saldie ēdieni, bet karstajā cehā zupas, piedevas, otrie ēdieni.
• Ēdienu galējās apstrādes cehi ir atbilstoši aprīkoti un tiek atbilstoši tīrīti ar biocīdu reģistrā reģistrētiem līdzekļiem.
• Uzņēmumā ir pietiekams skaits tehnoloģisko iekārtu, lai sekmīgi varētu realizēt produkciju.
• Kafejnīcā „Jomas 77” netiek izmantotas tehnoloģiskās kartes, kā arī izejvielas netiek svērts, gala rezultātā iegūstot dažādas porciju rezultātus.
• Kafejnīca iepērk ļoti daudz pusfabrikātu, kurus varētu arī gatavot paši.
• Visas telpas, inventārs tiek regulāri uzkopts un dezinficēts.

Author's comment
Load more similar papers

Send to email

Your name:

Enter an email address where the link will be sent:

Hi!
{Your name} suggests you to check out this Atlants.lv paper on „Ražošanas prakses atskaite kafejnīcā "Jomas 77"”.

Link to paper:
https://eng.atlants.lv/w/462821

Send

Email has been sent

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register