-
Biznesa plāns restorānam
2021 - 2025 years
Komanda
Personāls:
Lai būtu iespēja organizēt bērniem svētkus, uzņēmumā noteikti jābūt nodarbinātai viesmīlei – pasākuma vadītājai. Minimālās prasības ir pabeigtie viesmīlības kursi. Kā arī tai ir jābūt darba pieredzei, piemēram, pasākumi bērnu dārzos, dzimšanas dienas organizēšana utt.
Viesmīļa galvenais pienākums ir laipna klientu apkalpošana, pasūtījumu pieņemšana, pasūtījumu izpilde, darba vietas uzturēšana kārtībā un tīrībā. Viesmīlei vajag aizpildīt kases grāmatu un veikt preču uzskaiti. Tas nozīme, ka viesmīlei ir jāprot darboties ar kases aparātu. Viesmīles pienākums arī ir galda klāšana un kokteiļu gatavošana. Kā pasākuma vadītājas pienākums ir organizēt un jautri novadīt bērnu svētkus.
Šefpavāram-konditoram jābūt pavāra konditora izglītībai un darba pieredzei. Šefpavāra-konditora pienākums ir sastādīt ēdienkarti, kā arī tehnoloģiskas un kalkulācijas kartes. Šefpavārs uzņēmumā pasūtīs produktus un saņems tos. Galvenais pienākums ir konditorejas izstrādājumu gatavošana – tortes, kūkas, cepumus. Ļoti svarīgi ir, lai konditors ievērotu sanitārus noteikumus. Papildus pienākums ir sekot veiksmīgai pavāra darba izpildei.
Pavāram jābūt pavāra-konditora izglītībai un darba pieredzei. Pavāra pienākums ir ēdienu gatavošana. Galvenais, lai savu darbu pavārs vienmēr izpildītu laikā, lai klienti būtu apmierināti. Vajag lai pavārs ievērotu sanitārus noteikumus un sakārto darba vietu, kad pabeidz darbu. Kā arī pavāram ir jāpaziņo šefpavāram par produktiem, kurus vajadzēs pasūtīt drīzumā.
Grāmatvedei jābūt augstākai izglītībai grāmatvedībā. Grāmatvedes pienākums ir veikt finanšu uzskaiti, inventarizāciju, aprēķināt un savlaicīgi izsniegt darbiniekiem darba algas. T.i., veikt vienkāršo grāmatvedību uzņēmumā. Kā arī pienākumu skaitā ietilpst nepieciešamu dokumentu nodošana valsts ieņēmumu dienestam.
Fotogrāfam noteikti jābūt darba pieredzei. Fotogrāfa pienākums būs kvalitatīvu fotogrāfiju izveidošana. Viņa mērķis ir nofotografēt spilgtākus un svarīgākus svētku momentus.
Apkopējas uzdevums būs saglabāt telpu tīru un izmazgātu.
…
Biznesa plāna izstrādāšanas mērķis ir izstrādāt Sabiedrības ar ierobežotu atbildību „KO-KO-KO” (SIA „ KO-KO-KO”) uzņēmējdarbības stratēģiju un noteikt nepieciešamos resursus SIA „KO-KO-KO” veiksmīgai pastāvēšanai un attīstībai nākotnē. Sabiedrības ar ierobežotu atbildību „KO-KO-KO”, turpmāk SIA „KO-KO-KO”, darbības izvēlētā nozare pēc NACE klasifikācijas „Restorānu un mobilo ēdināšanas vietu pakalpojumi (NACE 2. - 56.10)”. Uzņēmums nodarbosies ar restorānu biznesu, atvērot jaunu bērnu kafejnīcu „Zilonis”. SIA „KO-KO-KO” nodarbosies ne tikai ar ēdināšanas sniegšanu, bet arī būs piedāvāti karaoke, svētku organizēšana un konditorejas izstrādājumu (tortes, kūkas, cepumi) pasūtīšana. Uzņēmums piedāvās arī keiteringa pakalpojumus ārpus kafejnīcas telpām. SIA KO-KO-KO” kapitāls sastāda 20 000 EUR, kuru veido kapitāldaļu īpašnieku privātie līdzekļi, iegūti mantojumu ceļā. Līdz ar to aizdevums bankās nav vajadzīgs. Uzņēmuma darbībai būs nepieciešams iegādāties iekārtas 1 682,00 EUR vērtībā un inventāru 706,40 EUR vērtībā, kā arī citus pamatlīdzekļus 2 532,80 EUR vērtībā.
- Biznesa plāna sastādīšana
- Biznesa plāns ēdināšanas iestādei "Prelūdija"
- Biznesa plāns restorānam
-
You can quickly add any paper to your favourite. Cool!Biznesa plāns ēdināšanas iestādei "Prelūdija"
Presentations for secondary school9
-
Biznesa plāna sastādīšana
Presentations for secondary school31
-
Biznesa plāns fotosalonam
Presentations for secondary school10
-
Biznesa plāns kafejnīcai "Čabulītis"
Presentations for secondary school21
-
Biznesa plāns floristikas salonam "Fiorelina"
Presentations for secondary school23