Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:596410
 
Evaluation:
Published: 01.04.2021.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 5 units
References: Not used
Extract

Dzēriens + Ledus
Vai ledus ļauj izbaudīt dzēriena nianses pilnībā?
Ja cilvēks atrodas kādā pasākumā kur tiek nodarbinātas ar citas maņas tad jā, bet ja mierīgos mājas apstākļos ar ģimeni vai viens tad labāk to dzērienu izbaudīt tīru, jo ledus notušē īpašās garšas un nianses.
Ledus padara dzērienu aukstāku un atšķaidītāku.

Kvalitatīvus dzērienus būtu ieteicams baudīt istabas temperatūrā, kas ir 17 - 18 0C. Ierasts, ka baltvīni un šampanieši pirms pasniegšanas kārtīgi jāatdzesē, taču tas vairāk attiecas uz jaunāka gada gājuma dzērieniem. Tāpat arī kvalitatīvu vodku nav ieteicams glabāt saldētavā, jo, dzerot ledusaukstu, dzēriens, tas pazaudē savas garšas nianses.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register