Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:448699
 
Author:
Evaluation:
Published: 03.02.2020.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract



SVEICINĀŠANĀS: Indieši viens otru sveiciena ar “namaste” - plaukstas saliktas kopā pie krūtīm un galva tiek noliekta, sakot “namaste”. Šo sveicienu lieto visi, pat savā starpā nepazīstami cilvēki izmanto šo sveicienu.
Kabatas zagļi šeit ir tik izveicīgi, ka  jūs pat nesajutīsiet, kā vini nogriezīs jūsu sominu ar maku un dokumentiem (īpaši ļaužu pilnās vietās – vilcienos, tirgos un laukumos). Der apdrošināties ne tikai pret nelaimes gadījumiem un medicīnas izdevumiem, bet arī pret dokumentu, naudas un biļešu zādzību, nozaudēšanu. Pases un vīzas kopiju, kā arī vismaz 100 dolārus ieteicams noglabāt citā vietā, atsevišķi no pārējām mantām.
Automašīnu noma. Goa, kā arī visā Indijā, satiksme notiek pa ceļa kreiso pusi (kā Anglijā). Nomāt automašīnu Indijā nav dārgi, bet ieteicams labak to nedarīt. Pat pieredzējušākajiem autovadītājiem braukšana šeit būs ļoti problemātiska. Satiksme ir ļoti intensīva un bieži haotiska.
AUTO:Pārvietošanās līdzekļu sektors sajūsmina ar savu daudzveidību: velorikšas, trīsriteņu tuk-tuk takši, motocikli, motorolleri, velosipēdi, autobusi, mikroautobusi, zirgu un vēršu pajūgi, kravas mašīnas un pa retam arī cēli soļojošs zilonis ar savu pavēlnieku – lielpilsētās visi pārvietojas vienā kopīgā draudzīgā plūsmā, un attālums starp transportlīdzekļiem nepārspīlējot ir 5-10 cm. Ja Latvijā attiecīgā platumā būtu trīs joslu satiksme, Indijā pārvietošanās notiek vismaz septiņās joslās.Svarīgākā mašīnas sastāvdaļa-taure! Ja taure nestrādā, apdzīšana ir praktiski neiespējama

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register