Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:447902
 
Author:
Evaluation:
Published: 07.11.2014.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Time period viewed: 2011 - 2015 years
Extract

Bioloģisko produktu ražotāji un slow food atbalstītāji
Vīndarītava, “Ledus vīni” ;
Rafa kaņepes ;
“Latvju sēta” – paipalu olas;
Saimniecība “Vībotnes” – dažādi dārzeņi un augļi;
Saimniecība “Sili” – dažādi sieri;
Svētes maize ;
ANNAS hotel – muiža, kurā pasniedz ēdienus no Latvijā audzētiem produktiem;
+ saimniecības: “Sidrabjērs”, “Laukgaļi”, “Šmiti”, “Lejas augstāri”, “Kraujas”, “Virši”, “Ziedkalni”.

Attīstības iespējas
varētu pienākt laiks, kad visi Latvijas iedzīvotāji varēs atļauties bioloģiski audzētu pārtiku;
pastāv iespēja pašiem savā valstī saražot dabīgu pārtiku;
98% no Latvijā izaudzētā bioloģiskā jaunlopa gaļas tiek eksportēta;
veids, kā varam „saglābt” produktus, kas sāk pazust, ir vairāk viņus pieprasīt;
„Slow food” pamatprincips - zemnieks, ražotājs un amatnieks pats pārdod savu preci un uztur tiešu kontaktu ar patērētāju.

KO darīt, lai palīdzētu attīstīties ?
Pirkt tikai Latvijā audzētus produktus;
Ikdiena lietot tikai ekoloģisku zemnieku pārtiku, izvairoties no ģenētiski modificētās;
Jāsaglabā, jāuztur un jāveicina tālāku attīstību tam, ko dod Latvijā audzēti produkti;
Jānodrošina tiešā piegāde no zemnieka līdz patērētājam.


Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register