Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:630062
 
Author:
Evaluation:
Published: 24.03.2017.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 16 units
References: Not used
Extract

Vīnogas un mieži – salīdzinājums Savienojumi ar sensorām īpašībām
Petunidīns – antocianidīns, dod tumši sarkanu un violetu krāsu vīnam. Nosaukums radies no puķes – Petunia.

Vīnogas un mieži – salīdzinājums Savienojumi ar sensorām īpašībām
Mailarda reakcija – saukta par «brūnēšanu», karamelizāciju. Mailarda reakcija ir ļoti sarežģīta reakcija, kuras galaprodukti ietver pigmentus, kas rada krāsojumu un aromātu. Iesalā ir daudz aminoskābju un cukura, tāpēc ir iespējami ļoti daudz dažādu savienojumu, kuri dod alum tam raksturīgo garšu un krāsu.

Vīnogas un mieži – salīdzinājums
Secinājumi
Vīnogas ir plaši izplatīts un daudzveidīgi izmantojams produkts cilvēka uzturā, satur daudzus vitamīnus un minerālvielas.
Mieži ir viena no senākajām kultūrām, kura mūsdienās ir nepelnīti piemirsta. Tie satur daudz minerālvielu un šķiedrvielu.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −6,48 €
Work pack Nr. 1360010
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register