Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ

DiscountGreat deal: today with a discount!

Regular price:
3,49
You save:
0,38 (11%)
Discounted price*:
3,11
Purchase
Add to Wish List
ID number:483041
Author:
Evaluation:
Published: 16.01.2017.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Kvalitatīvs ūdens
dzeramais ūdens ir jāsaprot, kā veselībai drošs un nekaitīgs ūdens – bez garšas un smaržas, kā arī ir tikai tas uzturs un ražošanas apstākļos apstrādāti un gatavoti pārtikas produkti, kuru tehnoloģijās izmantots dzeramais ūdens ir atbilstošs obligātajām drošuma prasībām.
dzeramā ūdens aprites ciklā jāveic:
risku apzināšana visos iespējamos kritiskos punktos un zinātniski pamatota analīze un korektīvo pasākumu plāna izstrāde,
Epidemioloģiskie riska faktori
Organisko vielu piesārņojuma riski
Ķīmiskie riska faktori
Tehnoloģiskā procesa riski
apzināšana par iespējamo piesārņotāju nokļūšana ūdenī,
īslaicīgu avārijas iespēju apzināšana un likvidācija,
ūdens sastāva iespējamo izmaiņu bioloģisku, mikrobioloģisku vai ģeoķīmisku izmaiņu rezultātā.

Ūdens mikrobioloģija
pētī ūdens mikrofloru un tās nozīmi dažādos ūdenī norisošos bioķīmiskos procesos, izstrādā dzeramā ūdens kvalitātes noteikšanas, kā arī notekūdeņu mikrobioloģiskās attīrīšanas metodes

Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −4,82 €
Work pack Nr. 1358558
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register