Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:900761
 
Author:
Evaluation:
Published: 26.04.2007.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 3 units
References: Not used
Extract

Es izvēlējos tēmu aerobika, jo lai ķermeni uzturētu kārtībā, sekotu veselīga dzīvesveida principiem un rūpētos par sirds asinsvadu un elpošanas sistēmu, vismaz 2 reizes nedēļā nepieciešams sportot. Turklāt sportot tā, lai nodarbinātu visas muskuļa grupas, trenētu elpošanu, ķermeņa tonusu un elastīgumu. Tāpēc svarīgi izvēlēties piemērotāko sporta veidu, lai, netērējot daudz laika, būtu iespējams panākt vēlamo rezultātu. Viena no izdevīgākajām iespējām – aerobikas nodarbības.
Aerobikas veidi ir daudzi un dažādi, piemēram, kalanētika, steps, šeipings, deju aerobika, ūdens aerobika. Daudzās nodarbībās specializējas noteiktu ķermeņa daļu, piemēram, kāju muskulatūras, ķermeņa sānu un vēdera preses, nostiprināšanā. Šādās nodarbībās līdz ar vispārēju ķermeņa treniņu un tonizēšanu izpilda speciālus vingrinājumus, kuri palīdz intensīvāk trenēt atsevišķas ķermeņa daļas.
Nodarbības jāapmeklē regulāri. Arī vingrojumu komplekss intensīvs treniņš tauku sadedzināšanai nedos vēlamo rezultātu, ja treniņus apmeklēsiet 2 reizes nedēļā vai pat retāk.
Ļoti svarīgs ir sabalansēts uzturs.
Dodoties uz klubu pirmoreiz, var apjukt plašajā aerobikas nodarbību klāstā, īpaši, ja nosaukumi jums šķiet kā neatšifrējami svešvārdi. Galvenais ir izprast dažādu nodarbību galveno principu. Klasiskajās aerobikas nodarbībās mūzikas pavadībā ritmiski tiek veikti dažādi vingrinājumi, kas trenē visas muskuļu grupas un nostiprina ķermeņa izturību. Ir zemas, vidējas un augstas intensitātes aerobikas nodarbības, no kurām varat izvēlēties sev piemērotāko atkarībā no sagatavotības un izturības.Īpaši izstrādāta vingrošanas sistēma, kas balstās uz daudzkārtējiem vingrojumu atkārtojumiem. Mierīga nodarbība bez lēkāšanas un asām kustībām, dod mundrumu un lokanību. Ideāls treniņš iesācējiem, jo sagatavo sarežģītākām un intensīvākām nodarbībām. Kalanētikas pamatā ir muskuļu stiepšana un spēka vingrinājumi, kurus veic, stāvot uz vietas. Lieliska cilvēkiem ar mugurkaula problēmām vai tiem, kuriem straujas kustības sagādā grūtības. Nav nepieciešama attīstīta ritma izjūta un koordinācija.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register