Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:953891
 
Evaluation:
Published: 08.09.2005.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
  Pētījuma analīze    4
  Pētījuma rezultāti    5
  Pētījuma rezultātu analīze    8
  Secinājumi    11
Extract

Kā jau minēts ievada daļā šī pētījuma uzdevums ir noskaidrot, - kas nosaka kontaktu veidošanos mūsu grupā, tas nozīmē, ka pētījuma izlasi veidoja Latvijas Lauksaimniecības universitātes Ekonomikas fakultātes I. kursa 1. grupas 29 studenti.
Pamata metode, ko izmantojām šajā darbā bija anketēšana. Tā ir kvantitatīvā pētīšanas metode. Šo metodi izvēlējāmies tāpēc, ka, mūsuprāt, tā ļauj skaidrāk saprast un apvienot atbildes. Izmantojot šo metodi, nevienam nevarēja rasties neskaidrības par respondenta atbildi. Anketā tika iekļauti 11 jautājumi par to, kā nauda ietekmē kontaktēšanos, kādam jāizskatās cilvēkam, lai pieietu klāt un uzsāktu sarunu, un vai vispār tam ir nozīme, kā arī citi tamlīdzīgi jautājumi.
Trijos no anketas jautājumiem tika piedāvāta "atvērtā" atbildes forma, savukārt pārējos astoņos jautājumos piedāvājām izdomātas atbildes. Mūsuprāt, slēgtā atbilžu forma bija ļoti pieņemama gan respondentiem, gan mums. Nevienam nebija "jālauza galva" kā labāk vai precīzāk atbildēt, atlika piekrist vienai no dotajām atbildēm un apvilkt to.
Tika izdalītas 29 anketas un visas tika aizpildītas, un atdotas atpakaļ. Tas liecina tikai par to, ka grupas biedri ir ļoti atsaucīgi un viņiem mūsu pētījuma tēma ieinteresēja.
Runājot par ieguldīto darbu un laiku, jāsaka, ka "nebija tik traki". Darbs, protams, tika ieguldīts liels, bet laika ziņā, tas nebija ilgi. Starpbrīdī izdalījām anketas un stundas laikā visas tika atgrieztas atpakaļ. Tad vienojāmies par to, kas apkopos rezultātus, kas aprakstīs pētījuma veikšanas gaitu, kas dziļāk pētīs teorijas jautājumus. Sākās nopietns un pamatīgs darbs.


Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register