Secinājumi
1. Graudaugi ir galvenais ogļhidrātu avots.
2. Auzas cilvēki uzturā izmantojuši jau sen.
3. Auzu pārslas ir ļoti veselīgas – satur gan minerālvielas, gan vitamīnus.
4. Auzu pārslām nav pievienotas pārtikas piedevas vai uzlabotāji, tās ir pilnīgi dabīgas.
5. Auzu pārslas ir bagātīgs uzturvielu avots.
6. Auzu pārslu lietošana uzturā samazina holesterīna līmeni asinīs, tas ir diētisks produkts.
7. Latvijā ir vairākas firmas, kas ražo auzu pārslas.
8. Auzu pārslām nav specifiski uzglabāšanas apstākļi, bet tās var skart ķīmiskas pārvērtības nepareizas uzglabāšanas gadījumā.
9. Latvijas veikalos ir plašs auzu pārslu piedāvājums un izvēles iespējas.
10. Auzu pārslām „Herkuless” marķējumā ir sniegta visplašākā informācija par produktu un tās ir marķētas atbilstoši MK 964. punkta noteikumiem.
…