Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:987889
 
Author:
Evaluation:
Published: 11.05.2007.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 11 units
References: Used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Graudaugu vispārīgs raksturojums    4
2.  Graudu ķīmiskais sastāva izvērtējums    6
2.1.  Rudzu graudu morfoloģiskā uzbūve    6
2.2.  Graudu ķīmiskais sastāvs    7
2.2.1.  Graudu ķīmiskais sastāvs (%)    7
2.3.  Milti    8
2.4.  Rudzu graudu sastāvdaļu ķīmiskais sastāvs (%) no sausnas    9
2.5.  Graudu kvalitātes standarti    11
2.5.1.  Kvalitātes prasības    11
2.5.2.  Rudzu maizes uzturvērtība    12
2.6.  Ar ko atšķiras rudzu milti un maize no citu graudaugu produktiem?    13
3.  Graudu ķīmiskā sastāv izmaiņas diedzēšanas laikā    15
4.  Diedzēti graudi    17
4.1.  Iesals    18
4.2.  Iesala pagatavošana    20
5.  Eksperimentālā daļa    21
5.1.  Cietes graudiņu forma    21
5.2.  Graudu diedzēšana    21
5.3.  Cietes graudiņu apskats mikroskopā    22
  Secinājumi    24
  Izmantotā literatūra    25
Extract

Ievads
Mana izvēlēta kursa darba tēma ir cietes izmaiņas rudzu graudiem diedzēšanas laikā. Diedzētus graudu izmanto maizes izstrādājuma ražošanā.
Maizes izstrādājumi no diedzētiem graudiem ir veselīgi, jo no graudiem nav atdalīta apvalks un dīglītis, kas satur ūdenī šķīstošos B grupas vitamīni, gan arī taukos šķīstošo E vitamīni, minerālvielas un makroelementi. Diedzētie graudi ir bagāti ar B grupas vitamīniem un viņi ir nepieciešami cilvēku veselībai.
Kursa darba mērķis ir izpētīt cietes izmaiņas rudzu graudiem diedzēšanas laikā.
Kursa darba uzdevums:
• Izpētīt cietes izmaiņas rudzu grauiem diedzēšanas laikā,
• Graudu ķīmiskā sastāva izmaiņas diedzēšanas laikā,

Darbs satāv no 5 nodaļam:
1. Graudu vispārīgais raksturojums,
2. Graudu ķīmiskā sastāva izvērtējums,
3. Graudu ķīmiskā sastāva izmaiņas diedzēšanas laikā,
4. Graudu diedzēšanas metodes,
5. Ekspermentālā daļa.


Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register