Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:269830
 
Evaluation:
Published: 18.10.2017.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 6 units
References: Used
Extract

Apgalvojiet : „Es esmu vesels,” vai: „Es esmu gudrs.” Pozitīvajam apgalvojumam jābūt tik spēcīgam, lai tas pilnībā izspiestu jebkuras neapzinātās, drosmi laupošās negatīvās domas – kaitnieces, kas čukst: „Muļķi, tu nekad negūsi panākumus! Tu esi neveiksminieks; gurība nav tev domāta.” Jums skaidri jāzina, ka īsā laikā spējat materializēt visu ko tiešām vēlaties iegūt.
Praktizē’jot pozitīvos apgalvojumus un domas, garīgajam skolniekam jābūt nelokāmi pacietīgam. Ticiet, ka esat piedzimis vesels, ticiet, ka esat piedzimis pārticībā, ticiet, ka esat piedzimis gudrs.
Mainiet savu domu virzību - iznīdējiet visus negatīvos garīgos paradumus. Aizstājiet tos ar veselīgiem, drosmīgiem domāšanas paradumiem un ar nesatricināmu pārliecību īstenojiet šos paradumus ikdienas dzīvē.

Ikviens pēc savas gribas var materializēt pamatotas vajadzības, ja koncentrējas uz tam neatlaidīgi, droši , ar ticību Dievam un sev. Mentālā efektivitāte ir atkarīga no koncentrēšanās mākas.
Apgūstiet zinātnisko koncentrēšanās metodi. Tā palīdzēs novērst uzmanību no niekiem un konkrētā brīdī koncentrēt to uz vienu objektu. Ar koncentrēšanās palīdzību jūs varat izmantot neizmērojamo prāta, domu spēku, lai īstenotu savas vēlmes un aizslēgtu visas durvis, pa kurām var ienākt neveiksmes. Visiem veiksminiekiem ir piemitusi spēja intensīvi koncentrēties; viņi ir pratuši iedziļināties problēmās un rast pareizā risinājuma pērli.

Īstenot kādu domu, izmantojot dinamisku gribasspēku, nozīmē domār par to tik ilgi, līdz tā pamet smadzenes un materializējas. Ja jūsu gribasspēks nemitīgi turpina šādi attīstīties, ja ar gribasspēka palīdzību spējat izdziedināt citus un kontrolēt savu likteni, varat pavēlēt kalnam : „Meties jūrā!” – un tā tiešām notiks. Cik daudz jūs spējat paveikt!

Author's comment
Editor's remarks
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −7,48 €
Work pack Nr. 1362473
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register