Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:951215
 
Author:
Evaluation:
Published: 21.03.2022.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 5 units
References: Used
Extract

Tomēr atšķirībā no apdrošināšanas sabiedrības “SEB Dzīvības apdrošināšana” un “Compensa Life Vienna Insurance Group SE”, apdrošināšanas sabiedrība CBL Life (AAS „CBL Life”) nosaka, ka ja apdrošinātā persona apdrošināšanas termiņa beigās ir dzīva, izmaksājamā apdrošināšanas atlīdzība ir vienāda ar uzkrāto kapitālu, kas uzkrāts līdz termiņa beigām. Aprēķinot apdrošināšanas atlīdzības apmēru, kas izmaksājams pēc termiņa beigām, CBL Life (AAS „CBL Life”) ir tiesīga izmantot uzkrātā kapitāla apmēru, kas aprēķināts vēlāk, taču tiklīdz iespējams, bez nepamatotas kavēšanās. Ja nav iespējams aprēķināt kāda investīciju risinājuma investīciju vienības cenu vai nav iespējams aprēķināt izmaksājamās apdrošināšanas atlīdzības apmēru tādu iemeslu dēļ, kas nav atkarīgi no CBL Life (AAS „CBL Life”), tad izmanto uzkrātā kapitāla apmēru, ko aprēķina vēlāk, taču tiklīdz tas ir iespējams.
Apdrošinātāji investē ienākumus no prēmijām, tādā veidā būdami vieni no lielākajiem institucionālajiem investoriem. Īpaši tas attiecas uz dzīvības apdrošināšanas sabiedrībām, kuru piedāvātajiem produktiem ir ilgtermiņa raksturs, un attiecīgi sabiedrības veic ilgtermiņa ieguldījumus un uztur tos līdz termiņa beigām.
Ņemot vērā gan ilgmūžības risku, kas raksturīgs pensiju produktiem, gan mirstības risku, ko pielieto dzīvības apdrošināšanā, tiek samazināta finansiālā ietekme, ko rada paredzamā dzīves ilguma izmaiņas (vidējā mūža ilguma pieaugums palielina apdrošināšanas kompānijas pensiju produktu izmaksas, jo kompānijai būs nepieciešams veikt izmaksas ilgākā laika posmā, toties to atsver kompānijas ieguvums uz dzīvības apdrošināšanas produktu rēķina).

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register