Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
5,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:426494
 
Author:
Evaluation:
Published: 07.09.2018.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 8 units
References: Not used
Time period viewed: 2000 - 2010 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    5
  Ēdināšanas uzņēmuma raksturojums    6
  Apmeklētāju skaita aprēķins    7
  Porciju skaita aprēķins    8
  Sortimenta minimuma sastādīšana    9
  Ēdienu receptūru sastādīšana    10
  Ēdienkartes sastādīšana    24
  Liemeņa izvērtēšana, kalkulācija    27
  Kalkulācija    29
  Pārtikas produktu prečziniskais raksturojums    31
  Secinājumi    36
  Izmantotā literatūra    37
Extract

Secinājumi
Ēdināšanas uzņēmumam izveidota ēdienkarte, kas paredzēta vasaras sezonas vienai dienai. Tajā ir sakombinēti seši aukstie ēdieni, divas zupas, septiņi otrie ēdieni, četri saldie ēdieni, trīs karstie un pieci aukstie dzērieni, četri konditorejas izstrādājumi un maize. Aukstos dzērienus un konditorejas izstrādājumus iepērk no citiem uzņēmumiem.
Tabulas veidā apskatīts pārtikas produktu prečziniskais raksturojums (uzglabāšanas ilgums, temperatūra vietas veids un relatīvais gaisa mitrums).
Tika veikts kulinārais izvērtējums cūkas liemenim. Rezultātā iegūts, ka no 40 kg cūkas liemeņa var iegūt sešus dažādus gaļas ēdienus. Trijiem ēdieniem aprēķinātas pašizmaksas, kas vidēji ir no 0,22 līdz 0,34 Ls
Darba veikšanai izmantoti astoņi literatūras avoti.

Author's comment
Editor's remarks
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register