Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
6,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:887065
 
Evaluation:
Published: 11.10.2011.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 5 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    1
1.  Ēdināšanas uzņēmuma raksturojums    2
2.  Apmeklētāju skaita aprēķins    3
3.  Sortimenta minimuma sastādīšana    5
4.  Porciju skaita aprēķins    7
5.  Ēdienkartes sastādīšana    9
6.  Ēdienu tehnoloģisko karšu sastādīšana    11
7.  Ēdienu pašizmaksas aprēķins    24
8.  Ēdienu sortimenta izvērtējums    30
9.  Dienā nepieciešamo izejvielu daudzumu aprēķins    33
10.  Pārtikas produktu prečziniskais raksturojums    39
11.  Secinājumi    41
12.  Izmantotās literatūras saraksts    42
Extract

11. Secinājumi
Rakstot šo darbu man viņš likās interesants, bet tajā pašā laikā darbietilpīgs process, taču šāda veida darbs ir labs papil zināšanu gūšanas veids.
Manuprāt, liela nozīme ir jāpievērš ēdienkartei, kurai jābūt daudzveidīgai, tāpat pašiem ēdieniem ir jābūt garšīgiem un vizuāli apetīti rosinošiem.
Svarīga loma uzņēmumā ir viesmīlim, kam klients jāapkalpo pēc iespējas patīkamāk, lai tas turpmāk arī nāktu izbaudīt maltīti.
Pēc manām domām, katram ēdināšanas uzņēmumam ir jābūt savam „knifiņam”, ar kuras palīdzību izdodas pievilināt daudz klientus, manis izveidotais uzņēmums savus klientus pievilina ar deju vakariem, kas notiek katru trešdienu, šajā vakarā ir iespēja izbaudīt maltīti un izdejoties pie visdažādākajām mūziķu grupām.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register