Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:407167
 
Evaluation:
Published: 02.06.2015.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Uzņēmuma plānojums un iekārtojums    4
1.1.  Higiēnas faktori    4
1.2.  Ēkas un iekārtas    4
1.3.  Pārtikas ražošanas telpas    5
2.  Ūdens apgāde    5
3.  Mazgāšanas un dezinfekcijas iekārtas (ierīces)    6
4.  Apgaismojums    6
5.  Ventilācija    6
6.  Ģērbtuves un tualetes    6
7.  Roku mazgāšanas iekārtas uzņēmuma zonās, kur strādā ar pārtiku    7
8.  Iekārtas un darbarīki – materiāli un konstrukcijas ar higiēnas nodrošināšanas iespējām    7
9.  Ražošanas un higiēnas prasībām    7
10.  Personāla higiēna    8
11.  Pārtikas nekaitīguma nodrošinājums    8
12.  Pārtikas atkritumi    9
  Secinājumi    10
Extract

SECINĀJUMI
Ēdināšanas uzņēmums pievērš lielu uzmanību sanitāri higiēnas prasībām, taču joprojām ir vairākas nianses pie kā uzņēmumam būtu jāpiestrādā, lai uzlabotu sanitāri higiēnas prasības, piemēram, ražošanas telpas grīda nav ieteicams būt no flīzēm, jo var gadīties dažādas nelaimes uz grīdas izlijuša šķidruma gadījumā. Taču kopumā skatoties – uzņēmumam nav daudz būtisku pārkāpumu neievērojot sanitāri higiēnas prasības, kas ir pateicoties tam, ka vēsināšanas uzņēmumā strādā profesionāli darbinieki, kuriem ir svarīgi, lai šajā uzņēmumā tiktu pagatavoti kvalitatīvi ēdieni. Būtisks faktors ir arī priekšniecība, kura vienmēr cenšas ieviest kādas jaunas inovācijas, arī, lai uzlabotu sanitāri higiēnas prasības.
Ēdināšanas uzņēmums ir padomājis par to, lai ražošanas telpas būtu viegli kopjamas un, lai tajās neveidoties antisanitāri apstākļi.
Ēdināšanas uzņēmums nepārtraukti cenšas kaut ko uzlabot. Nākošais solis, ko ēdināšanas uzņēmums ir paredzējis, lai uzlaboti sanitāri higiēnas prasības, ir izveidot speciālu izlietni uzkopjamā inventāra mazgāšanai un dezinficēšana.
Katru gadu ēdināšanas uzņēmumā Pārtikas Veterinārais dienests veic pārbaudi, lai uzņēmums realizētu cilvēkiem nekaitīgu un drošu ēdienu. Ja ēdināšanas uzņēmumā tiek atrastas kādas nepilnības vai tiek pamanīti kādi labas sanitārās higiēnas pārkāpumi pārtikas apritē, tad ēdināšanas uzņēmums tuvākajā laikā cenšas tās atrisināt.

Author's comment
Editor's remarks
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register