Nr. |
Chapter |
Page. |
|
IEVADS |
3 |
1. |
ĒDINĀŠANAS UZŅĒMUMA RAKSTUROJUMS |
4 |
2. |
APMEKLĒTĀJU SKAITA APRĒĶINS |
5 |
3. |
SORTIMENTA MINIMUMA SASTĀDĪŠANA |
7 |
4. |
PORCIJU SKAITA APRĒĶINS |
8 |
5. |
ĒDIENKARTES SASTADĪŠANA |
10 |
5.1. |
Izvēles ēdienkartes sastādīšana |
10 |
6. |
ĒDIENU TEHNOLOĢISKO KARŠU IZSTRĀDE |
12 |
|
TEHNOLOĢISKĀ KARTE Nr. 1 |
13 |
|
TEHNOLOĢISKĀ KARTE Nr. 2 |
14 |
|
TEHNOLOĢISKĀ KARTE Nr. 3 |
15 |
|
TEHNOLOĢISKĀ KARTE Nr. 4 |
16 |
|
TEHNOLOĢISKĀ KARTE Nr. 5 |
17 |
|
TEHNOLOĢISKĀ KARTE Nr. 6 |
18 |
|
TEHNOLOĢISKĀ KARTE Nr. 8 |
21 |
|
TEHNOLOĢISKĀ KARTE Nr. 9 |
21 |
|
TEHNOLOĢISKĀ KARTE Nr. 10 |
23 |
7. |
KALKULĀCIJAS APRĒĶINS (ĒDIENA IZEJVIELU IZMAKSU APRĒĶINS) |
24 |
8. |
ĒDIENA KVALITĀTES IZVERTĒJUMS |
25 |
9. |
DIENĀ NEPIECIEŠAMO IZEJVIELU DAUDZUMA APRĒĶINS |
27 |
|
Dienā nepieciešamo izejvielu aprēķins aukstajiem ēdieniem |
27 |
|
Dienā nepieciešamo izejvielu aprēķins zupām |
28 |
|
Dienā nepieciešamo izejvielu aprēķins otrajiem ēdieniem |
29 |
|
Dienā nepieciešamo izejvielu aprēķins saldajiem ēdieniem |
30 |
|
Dienā nepieciešamo izejvielu aprēķins karstajiem dzērieniem |
30 |
10. |
IZEJVIELU PREČZINISKAIS RAKSTUROJUMS |
31 |
|
SECINĀJUMI |
34 |
|
IZMANTOTĀ LITERATŪRA |
35 |