Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
6,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:396012
 
Author:
Evaluation:
Published: 07.11.2014.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 3 units
References: Not used
Time period viewed: 2011 - 2015 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Uzņēmuma izveides ekonomiskais pamatojums    4
2.  Uzņēmuma raksturojums    6
2.1.  Informācija par uzņēmumu    6
2.2.  Apmeklētāju raksturojums    7
2.3.  Ražošanas tehnoloģiskais process    9
2.4.  Ēdienkarte    10
3.  Izejvielu uzglabāšanas vietu aprēķins    12
3.1.  Noliktavu laukuma aprēķins    12
3.2.  Ledusskapju tilpumu aprēķins    16
4.  Izejvielu pirmapstrāde    20
4.1.  Sakņu iecirkņa aprēķins    20
4.2.  Gaļas un zivju iecirkņa aprēķins    21
5.  Ēdienu gatavošana    24
5.1.  Aukstā iecirkņa aprēķins    24
5.2.  Karstā iecirkņa aprēķins    26
6.  Bāra aprēķins    34
7.  Trauku mazgāšanas telpa    35
8.  Sanitāro telpu aprēķins    36
9.  Personāla telpu aprēķins    37
10.  Administratīvo telpu aprēķins    38
11.  Apmeklētāju telpu aprēķins    39
12.  Tehnoloģiskā projekta skice    40
13.  Ražošanas darba organizācijas raksturojums    44
  Izmantotās literatūras un informācijas avotu saraksts    46
Extract

2. UZŅĒMUMA RAKSTUROJUMS
2.1. Informācija par uzņēmumu
Viesu mājā iekārtota kafejnīca, tā būs pieejama ne tikai viesu nama apmeklētājiem, bet arī vietējiem iedzīvotājiem. Zālē paredzēti 10 galdi, kopā 40 vietas. Kafejnīcas darba laiks katru dienu no 09.00 – 23.00.
Kafejnīcas „Alejas” atrašanās vieta ir 100 m no Rīga - Ventspils šosejas un atrodas īsceļa Talsi – Ventspils ceļmalā. Ēka tiks celta no jauna. Apkārt uzņēmuma ēkai būs asfaltēts vienvirziena ceļš. Ēkas priekšpusē būs klientu automašīnu stāvvieta.
Viesim ierodoties krogā pasniegs ēdienkartes pie galda, pie viesa un pieņem pasūtījumu, to pierakstot, kā arī sniedzot informāciju par ēdiena gatavošanas īpatnībām gaitu, ja viesis izrāda interesi par to. Pēc tam viesmīlis dodas atpakaļ pie apkalpošanas letes uzraksta pasūtījumu virtuvei, ko ienes virtuvē un piestiprina pie speciāli paredzēta plauktiņa. Pēc pasūtījuma sagatavošanas tiek gatavots ēdiens. Tas tiek porcionēts pēc amerikāņu apkalpošanas metodes, un par tā gatavību ziņo ar zvaniņa palīdzību viesus apkalpojošajiem darbiniekiem, kas gatavo ēdienu pienes pie galda. Kad viesi beiguši maltīti viesmīlis savāc netīros traukus un nogādā tos trauku mazgātuvē. Kafejnīca nodrošinās brokastu galdu klāšanu viesu mājas klientiem, ja viesu nama noslogojums nav virs 20 % , tad tiek izmantota Continental Breakfast (kontinentālās brokastis) – sastāv no maizes un smalkmaizītēm, sviesta un ievārījuma, siera un gaļas, kafijas, tējas un sulas, kas tiek pasniegta porcijās, bet, ja viesnīcas noslogojums pārsniedz 20 %, tad tiek piedāvāts zviedru galds, pie kura klients apkalpojas pats .
Ēdienkarte izstrādāta vienkārša, bet saistoša, pieejami arī veģetārie ēdieni, un mazkaloriju ēdieni. Darba dienāstiks piedāvāts īpašais biznesa piedāvājums, jo apkārtnē atrodas dažādas rūpnīcas, biroju ēkas, taču pagaidām apkārtnē nav neviena ēdināšanas uzņēmuma. Tiks piedāvāts biznesa piedāvājuma ēdienus pasūtīt ar piegādi, 5 km rādiusā.
Kafejnīca piedāvās ēdināšanas pakalpojumus banketiem, taču, ne izbraukuma banketiem, bet tikai tiem, kas notiek viesu mājas „Alejas” teritorijā.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −7,98 €
Work pack Nr. 1344806
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register